Kuva: AOP

Judas Priestin ex-kitaristi K.K. Downing jyrähtää: "Minulta vietiin tilaisuus liittyä takaisin"

03.09.2021 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

K.K. Downing on perustanut yhdessä Tim "Ripper" Owensin kanssa uuden KK´s Priest -yhtyeen.

Judas Priestissä yli 40 vuotta soittanut K.K. Downing, 69, on ollut viime aikoina paljon esillä. Mies on nimittäin perustanut KK´s Priest -nimisen yhtyeen, jonka ytimen muodostavat Downing sekä Judas Priestissakin laulanut Tim "Ripper" Owens.

Downing on antanut uuden yhtyeensä tiimoilta paljon haastatteluja ja puhunut myös suhteestaan Judas Priestiin. Let´s Rock -julkaisulle Downing pohti muun muassa eroaan legendaarisesta Judas Priestista.

- Kun minun ääntäni ei kuultu ja olin todella turhautunut vuonna 2010, me kaikki olimme sitä mieltä, että Judas Priest on tullut päätökseensä. En halunnut liittyä viimeiselle kiertueelle, koska uskoin, että en tulisi nauttimaan siitä. Bändissä asiat eivät olleet hyvin. Minulle ei koskaan kerrottu, että he aikovat jatkaa vielä seuraavat 10 vuotta, sillä olimme kaikki sitä mieltä, että nyt tämä loppuu.

- Muut jäsenet ovat kertoneet, että vetäydyin pois bändistä. Mutta niin meidän kaikkien piti tehdä. He eivät myöskään kertoneet maailmalle, että muutama kuukausi myöhemmin olin vaihtanut mielipiteeni ja halusin mukaan ja olin jutellut asiasta Ian Hillille (Judas Priestin basisti). Tästä huolimatta he ilmoittivat maailmalle, että olen lähtenyt, eivätkä sanoneet, että olin ollut valmis tulemaan takaisin.

Downing on sitä mieltä, että häneltä vietiin hänen roolinsa.

- Paljon on vettä virrannut sen jälkeen sillan alla ja suuri tarina on vielä kertomatta. Toivon, että fanit ymmärtävät, että näin ei pitänyt käydä. Historia on muuttunut ja se on muuttunut siitä lähtien, kun minulta vietiin tilaisuus saada roolini takaisin.

K.K. Downing on Judas Priestin perustajajäsen ja soitti siinä yli 40 vuotta, kunnes erosi yhtyeestä vuonna 2011. Mies on usein kertonut lähtönsä jälkeen, että olisi valmis palaamaan yhtyeeseen

KK´s Priestin debyyttialbumi Sermons Of The Sinner julkaistaan 1. lokakuuta.

Lue myös: Judas Priest -legenda K.K Downing: "Taisin polttaa sillat yhtyeeseen"

Lue myös: Judas Priest -kitaristi vastasi K.K. Downingin syytöksiin - "Tarpeetonta sekä valitettavaa"'

Lue myös: Judas Priest -kitaristi suhteestaan K. K. Downingiin - "En ole koskaan puhunut hänelle"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat