Kuva: AOP

Keskisormia ja buuauksia - Machine Gun Kelly joutui keikallaan yleisön vihan kohteeksi

27.09.2021 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Machine Gun Kelly oli jopa lyönyt erästä kuuntelijaa Louder Than Life Festival -tapahtumassa.

Räppäri Machine Gun Kelly, 31, on päätynyt viime aikoina otsikoihin, kun hän on pilkannut Slipknot-yhtyettä sekä tämän laulajaa Corey Tayloria julkisesti

- Tiedättekö, mistä olen onnellinen? Että en ole 50-vuotias mies, joka pitää v*tun outoja naamioita lavalla, räppäri oli sanonut mikrofoniin Riot Fest -tapahtumassa.

Machine Gun Kelly oli jatkanut Corey Taylorin höykyttämistä Twitterissä, jossa oli kertonut taustaa sille, miksi päätti sivaltaa Slipknotia keikallaan.

”Corey teki säkeistön yhteen biisiin Tickets to My Downfall -albumiltani, ja se oli niin vitun surkea, etten käyttänyt sitä. Hän suuttui siitä ja puhui paskaa lehdelle tästä samasta albumista, jolla hän melkein itse oli. […] Myöntäkää vain, että hän on katkera”, Machine Gun Kelly kirjoitti.

Nyt Machine Gun Kelly oli saanut Louder Than Life Festival -tapahtumassa ikävän vastaanoton, kun useat ihmiset olivat buuanneet räppärille sekä näytelleet tälle keskisormia.

Tilanne saattoi liittyä Slipknot-kohuun tai sitten paikan päällä oli ollut useita Machine Gun Kellyn vihaajia. Räppäri itse oli kertonut Twitterissä, että suurin osa yleisöstä oli nauttinut konsertista.

"En tiedä, miksi media valehtelee, mutta itse näin 20 000 mahtavaa fania, jotka lauloivat mukana jokaisen sanan, ja sitten ne 20 muuta vihaista yleisön edustajaa", MGK kirjoitti Twitterissä.

Näet videon buuaustilanteesta alta. Jos julkaisu ei toimi, katso se täältä.

Machine Gun Kelly oli jopa hypännyt lavalta kesken esityksen ja lyönyt erästä paikan päällä ollutta kuuntelijaa. Näet tilanteesta videon alta tai tästä.

Lue myös: Machine Gun Kelly pilkkasi Slipknot-yhtyettä keikallaan - tilanne tallentui videolle

Lue myös: Machine Gun Kelly jatkaa Corey Taylorin höykyttämistä: "Hän teki albumilleni v*tun surkean säkeistön"

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat