Kuva: AOP

Black Sabbathin legendaarinen rumpali haluaisi tehdä uuden Sabbath-albumin - "Olen idealle avoin"

10.10.2021 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Bill Ward, Ozzy Osbourne, Tony Iommi ja Geezer Butler perustivat Black Sabbathin 1960-luvun lopulla.

Black Sabbathin legendaarinen rumpali Bill Ward, 73, oli antanut haastattelun Metro-julkaisulle ja paljastanut, että on yhä yhteydessä yhtyeen jäseniin.

-Puhuin Ozzy Osbournen kanssa kaksi yötä sitten. Tony Iommin kanssa olen työskennellyt vuodesta 1964 lähtien. He molemmat ovat veljiäni, Ward ilmoitti.

Black Sabbathin jäähyväiskiertue päättyi vuonna 2017 ja kyseisellä kiertueella Wardin korvasi Tommy Clufetos, sillä uskottiin, että Ward ei pystyisi enää suoriutumaan pitkästä keikkarupeamasta. Ward oli asiasta pitkään vihainen, mutta nykyään mies on kuitenkin sitä mieltä, että yhtye voisi julkaista vielä uuden albumin.

- Kirjoitan itse kuin hullu ja elän elämääni. Minun kantani on, että "tehdään vielä uusi albumi!" Tietenkin, mitä vanhemmaksi tulen, sitä vaikeammaksi rumpujen soittaminen on käynyt. En ole vielä jutellut uudesta levystä jätkien kanssa, mutta managerit tietävät haluistani. Olen idealle todella avoin. 

Black Sabbath perustettiin vuonna 1968 Tony Iommin, Ozzy Osbournen, Bill Wardin sekä Geezer Butlerin toimesta. Yhtyeen albumeita on myyty pelkästään Yhdysvalloissa 15 miljoonaa ja maailmanlaajuisesti 100 miljoonaa kappaletta.

Lue myös: Ozzy Osbourne Sabbathin viimeisistä keikoista: 'Wardin olisi pitänyt olla siellä'

Lue myös: Black Sabbath -rumpali jakoi viestin yhtyetovereilleen - "Olen avoin ideoille"

Kilpailut

Uusimmat