Kuva: AOP

Judas Priestin Rob Halford sai osansa Lemmy Kilmisterin tuhkista - "Äärimmäisen voimakasta"

20.11.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Legendaarinen Motörhead-johtohahmo Lemmy Kilmister menehtyi vuonna 2015. Kilmister toivoi ennen kuoleemansa, että hänen tuhkansa lähetettäisiin ystäville, ja näin on tapahtunut.

Legendaarisen rock-yhtyeen Motörheadin taru loppui joulukuussa 2015, kun yhtyeen johtohahmo Lemmy Kilmister menehtyi 70-vuotiaana. Kilmister oli toivonut ennen kuolemaansa, että hänen tuhkansa päätyisivät luotien hylsyihin ja sitä kautta läheisimmille ystäville. Tällaisen hylsyn ovat saaneet muun muassa Headbanger´s Ball -juontaja Riki Rachtman sekä saksalaislaulaja Doro Pesch.

Judas Priest -laulaja Rob Halford, 70, myöntää nyt SpeedFreaks-radio-ohjelman haastattelussa, että hänelle myös toimitettiin osa Kilmisterin tuhkista.

- Kun Lemmy menehtyi, sain tilaisuuden puhua hänen hautajaisissaan. Se oli hyvin kaunis tilaisuus, jossa muusikot ympäri maailmaa saivat kertoa Lemmyn upeasta elämästä. Ei mennyt kauaa, kun sain lopulta yhteydenoton Lemmyn managerilta, ja he lähettivät minulle luodin, jossa on Lemmyn tuhkaa, Halford sanoi.

- Pakko sanoa, että se on äärimmäisen voimakasta, kuinka pienellä läheisellä piirillä on kaulassaan koru, jossa on Lemmyn tuhkaa, ja he pitävät sitä lähellä sydäntään. On maagista, että minulla on kaunis pala Lemmyn fyysistä olemusta kotonani, mies jatkoi.

Alta voit katsoa videon, jossa Kilmister aikoinaan yllätti Halfordin tv-ohjelmassa.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Metallin kuningatar sai osansa Lemmy Kilmisterin tuhkista - "Minulla ei ole sanoja"

Lue myös: Lemmy Kilmisterin tuhkat lähetettiin ystäville luodin sisällä - "Purskahdin itkuun"

Lähde: Blabbermouth

Uusimmat