Kuva: AOP

Metallin kuningatar sai osansa Lemmy Kilmisterin tuhkista - "Minulla ei ole sanoja"

10.05.2021 21:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Doro Pesch ja Lemmy Kilmister olivat hyviä ystäviä.

Motörheadin taru loppui joulukuussa 2015, kun yhtyeen johtohahmo Lemmy Kilmister menehtyi 70-vuotiaana.

Lemmy Kilmister oli toivonut ennen kuolemaansa, että hänen tuhkansa päätyisivät luotien hylsyihin ja sitä kautta läheisimmille ystäville. Maaliskuussa tällaisen lahjan oli saanut Headbanger´s Ball -juontaja Riki Rachtman.

Nyt Warlock-yhtyeestä ja soolourastaan tunnettu saksalaislaulaja Doro Pesch, 56, joka oli Kilmisterin läheinen ystävä, on kertonut saaneensa osan Kilmisterin tuhkista. Pesch tunnetaan myös lempinimellä "Metallin kuningatar".

- Kaksi viikkoa sitten sain pienen laatikon Amerikasta, mikä tuli äitini kotiin. Äitini sitten kysyin, että odotanko jotain ja sanoin että en. Pyysin äitiäni avaamaan laatikon ja hän sanoi, että siellä on jonkinlainen koru ja kirje. Kyseessä oli Lemmyn tuhkaa sisältävä hylsy, Pesch kertoi Inside With Paulo Baron -podcastin haastattelussa.

Pesch oli lahjasta todella otettu.

- Minulla ei ole sanoja, sillä tämä on todella koskettavaa. Lemmy oli kirjoittanut listan ihmisistä, joille hän haluaa kyseisen lahjan antaa kuolemansa jälkeen. Nyt olen motivoitunut seuraavaksi sadaksi vuodeksi tehdä hyvää ja rokkaamaan. Tuo hylsy antoi minulle paljon rakkautta ja energiaa.

Lue myös: Lemmy Kilmisterin tuhkat lähetettiin ystäville luodin sisällä - "Purskahdin itkuun"

Lue myös: "V*tut tästä Lemmy, tee albumi yksinäsi" - Motörheadin jäsenet riitelivät kovasti 90-luvulla

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat