Kuva: AOP

Neljä Ruusua sai elämäntyöpalkinnon - "Tuntuu todella hyvällä"

26.11.2021 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Neljä Ruusua perustettiin 1980-luvun alussa ja yhtye on takonut hittejä jo lähes 40 vuotta.

Neljä Ruusua on palkittu Radio SuomiRockin Elämäntyö-palkinnolla. 1980-luvun alussa perustettu yhtye on riemastuttanut kuuntelijoita jo liki 40 vuoden ajan.

Yhtye otti tunnustuksen vastaan iloisin mielin.

- Ei ole meille näitä pystejä liiemmin uran aikana tullutkaan. Olemme tuolla kentällä aika paljon painaneet ja meille palkinto on ollut se porukka, joka laulaa ja tanssii musiikin mukana. Emme todellakaan pahastu, että saamme tällaisen, sillä tämä tuntuu todella hyvältä. Ihan mieletöntä. Tästä on hyvä jatkaa, yhtyeen laulaja Ilkka Alanko kommentoi.

- Mutta kysymys kuuluu, pitääkö meidän nyt lopettaa, kun saimme elämäntyöpalkinnon? Ei kai sentään! Nautimme nyt tästä ja jatkamme eteenpäin, laulaja jatkaa nauraen.

Neljä Ruusua -yhtyeen kappaleissa on sanoitettu kautta vuosien suomalaisuuden tarinaa viiltävän tarkasti, koskettavasti ja helposti ymmärrettävästi upeiden sävellysten lomassa. Oli edessä sitten Tie ajatuksiin, vietettiinpä Poplaulajan vapaapäivää, katseltiin Valuvaa taivasta, oltiin Juppihippipunkkareita tai tanssittiin Viimeistä Valssia, niin Neljä Ruusua on kulkenut ja tulee kulkemaan kuulijoidensa mukana osana elämänmittaista matkaa.

Voice.fi ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Ilkka Alanko ikävimmästä fanikohtaamisesta: 'Siinä tilanteessa monotan päähän'

Lue myös: Ilkka Alanko osti vanhan kartanon 10 vuotta sitten - kaipuu kerrostaloon on kuitenkin olemassa

Kilpailut

Uusimmat