Kuva: Robert Franko

Jonne Aaron, suunnitteleeko Negative paluuta?

28.11.2021 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Vuonna 1997 perustettu Negative siirtyi tauolle vuonna 2013.

Negative-yhtyeestä tutuksi tullut Jonne Aaron, 38, julkaisi syksyllä kappaleen Olettamuksia. Biisi tehtiin tilaustyönä tulevaan Koskinen-poliisisarjaan. Iskelmän Hannu Aholaidan haastattelussa Jonne Aaron kertoi, että häneltä tilattiin kappaleesta myös englanninkielinen versio sarjan mahdollista ulkomaanlevitystä varten.

Paljastus sai Aholaidan utelemaan vuonna 2013 telakalle laitetun Negativen paluusta. Jonne Aaronin mukaan paluu on hyvinkin mahdollinen muutaman vuoden kuluttua. 

- Täytän parin vuoden päästä 40 ja siihen mennessä aion keikkailla Ratinalla tai Nokia Arenalla. Sitten voidaan katsoa sitä Negativen paluuta. Ainakin kaksi vuotta teen vielä näitä suomenkielisiä kappaleita, mies kertoi.

Samalla hän totesi, että mahdollista paluuta on toivottu paljon. 

- Paljastin sen nyt tässä ja ammuin ilmapallon alas. Mutta mun on pakko sanoa, että sitä Negative-hommaa kysellään nyt niin paljon, mutta kaksi vuotta vielä mä maltan mieleni. 

Miehellä oli omien sanojensa mukaan intoa tehdä Olettamuksia-kappaleen englanninkielinen versio, Dance with Danger, Negativen nimellä kansainvälisiä faneja ajatellen.

- Mullahan oli ajatus siitä, että tämä kyseinen kappale olisi tullut Negativen nimellä. Mä soitin tyypeille ja kysyin, että miltä tällainen kuulostaisi, mutta siellä leirissä ei oltu kauheen innoissaan siitä, että olisi julkaistu musiikkia Negativen nimellä, jossa he eivät ole mukana. 

Nähtäväksi jää, mikä on Negativen tulevaisuus, mutta vihjailujen perusteella, paluuta voidaan odotella muutaman vuoden sisällä. 

Negativen debyyttilevy War of Love julkaistiin vuonna 2003. Vuonna 2004 julkaistu Sweet & Deceitful nousi myös Saksan albumilistalle. 

Yhtye on saanut uransa aikana viisi Emma-ehdokkuutta, ja heidät valittiin vuoden 2007 parhaaksi suomalaiseksi yhtyeeksi MTV Europe Music Awards -palkintogaalassa. Kaikkiaan yhtyeen levyjä on myyty Suomessa yli 100 000 kappaletta.

Lue myös: Jonne Aaron rentoutuu puutarhassa ja kokee olevansa kuin Batman - "Haluan pitää yksityisyyteni"

Lue myös: Negative-yhtyeen sekoilu oli aiheuttaa pakkolaskun - "Tommi kurkutti kaverin lentokoneen lattiaan"

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat