Kuva: Robert Franko

Jonne Aaron rentoutuu puutarhassa ja kokee olevansa kuin Batman - "Haluan pitää yksityisyyteni"

20.02.2020 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Aaron lähtee kattavalle konserttisalikiertueelle.

Muusikko-laulaja Jonne Aaron, 36, lähtee konserttisalikiertueelle. Kiertueella Aaron esittää sekä omia kappaleita että muille tekemiään lauluja. Aaronin biisejä ovat muun muassa Jos menet pois (Suvi Teräsniska), Elän itselleni (Popeda), Viimeiseen korttiin (Topi Sorsakoski) ja Tunnit (Yö).

Aaron kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että on kiertueesta innoissaan.

- On tietenkin mahtavaa päästä jälleen laulamaan konserttisaleihin. Nuo klubit ja festarit tulevat niin nopeasti tutuksi, että uudet paikat ja uudenlainen show jännittää aina.

Yksi asia saa varsinkin artistin jännittämään.

- Huomaan sen, että kun esittää lauluja, joita ei pakolla niin hyvin muista, niin jännittää se sanojen muistaminen. Kannattaa siis tulla katsomaan, kuinka munaan itseni täysin lavalla ja unohdan sanat, Aaron nauraa pilke silmäkulmassa.

Viime vuonna Aaron julkaisi uuden albumin, Tiikerin raidat. Aaron sanoo, että uutta musiikkia on jo teon alla.

- En ikinä jaksa jäädä edelliseen levyyn kiinni. Tietenkin niitä kappaleita saattaa esittää keikoilla, mutta ajatukset ovat jo tulevassa. Olen jatkuvasti luovassa tilassa ja sävellän uutta musiikkia. Minulla vaihtui nyt levy-yhtiökin, joten olisi hyvä saada uutta matskua ulos.

Jonne Aaron ei ole kovin aktiviinen sosiaalisessa mediassa, joten fanit eivät tiedä, mitä kaikkea mies puuhailee.

- Kyllähän siellä pitäisi olla aktiivisempi. En oikein tiedä, mitä siellä jakaisin ja sitten jos olen jakamassa jotain, niin tulee stressi, että miten ja miksi tämä pitää jakaa. Jossain vaiheessa vaan tuli kyllästyminen koko asiaan ja perkasin sivustani paljon pois.

- Haluan pitää yksityisyyteni ja koen olevani kuin Batman. Kun menen lavalle, olen Jonne Aaron. Kun istun haastatteluissa, olen Jonne Aaron. Kun menen kotiin, olen Jonne Aaron Liimatainen.

Aaron keikkailee kovasti ja säveltää paljon uutta musiikkia. Työn ulkopuolella mies muun muassa rentoutuu puutarhan rakentamisen parissa.

- Yksi terveellinen rentoutumistapani on, että tykkään rakentaa puutarhaa. Haluan, että pihallani on rentoutumiselle täydellinen paikka, jossa voi olla hiljaa ja poltella piippua.

Negative

Jonne Aaronin musiikkiura alkoi rock-yhtye Negativesta, jonka hän perusti 90-luvun lopulla. Aaron uskoo, että yhtye saattaa vielä palata.

- Menen nyt tämän suomalaisen musiikin parissa, sillä se inspiroi minua täysin. Jos nyt hyppäisin takaisin englanninkieliseen musiikkiin, niin pää menisi siitä vähän hämilleen. Koen, että minulla on tässä suomeksikin laulamisessa vielä saavutettavaa.

- Negative saattaa palata tulevaisuudessa ja minusta se olisi ainakin tällä hetkellä hyvä idea. Tietenkin se riippuu niin monesta tekijästä enkä sitä itse päättää. Annetaan sen karhun nukkua nyt talviunta ja kenties se herää sieltä jokin päivä, Aaron pohtii.

Ota mut -konserttisalikiertueen päivämäärät näet alta.

22.2.2020 Espoo, Sellosali

6.3.2020 Pori, Promenadi Sali

7.3.2020 Tampere, Tampere-talo

27.3.2020 Hyvinkää, Hyvinkääsali

3.4.2020 Rauma, Rauma-Sali

17.4.2020 Cruselli, Uusikaupunki

18.4.2020 Turku, Logomo

Lue myös: Jonne Aaron konserttisalikiertueelle - katso paikkakunnat

Lue myös: Jonne Aaron alkoholista: "Olen sallinut sen itselleni, vaikka meillä suvussa on viina vienyt jengiä"

Kilpailut

Uusimmat