Kuva: AOP

The Weeknd julkisti uuden albuminsa yksityiskohtia - mukana todellinen yllätysnimi

04.01.2022 16:15 - Iiro Myllymäki

The Weekndin ystävä Jim Carrey on mukana pian julkaistavalla albumilla.

Huippusuosittu kanadalainen artisti The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Tesfaye, 31, kertoo julkaisevansa uuden albumin perjantaina 7. tammikuuta. Albumi kantaa nimeä Dawn FM. The Weeknd ilmoitti asiasta scifi-elokuvamaisella tiiserillä sosiaalisen median kanavissaan. Videon pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Julkistuksessa huomio kiinnittyy muun muassa siihen, että albumin yhtenä vierailijana mainitaan näyttelijä Jim Carrey, 59. Koomikkolegendan vierailun luonteesta ei ole vielä tietoa.

Jim Carrey (kuva: AOP)

Jim Carrey ja The Weeknd ovat ystäviä keskenään. Carrey kirjoittaa Twitterissä, että on jo kuunnellut Dawn FM -albumin yhdessä The Weekndin kanssa.

”Se oli syvällinen ja elegantti ja sai minut tanssimaan ympäri huonetta. Olen innoissani, että olen osa hänen sinfoniaansa”, Carrey kirjoittaa.

The Weeknd on jakanut Carreyn twiitin ja kommentoinut sitä.

”Kiitos, kun olet osa tätä. Kyse on kohtalosta. Ympyrä sulkeutuu”, artisti kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

The Weeknd on aiemmin kertonut ystävyydestään Carreyn kanssa GQ:n haastattelussa viime syksynä. Mies kertoo, että kaksikko asuu liki naapureina. Muusikko kertoo myös, että Carrey yllätti hänet hänen 30-vuotissyntymäpäivänään ja vei hänet aamiaiselle.

The Weekndin edellinen albumi After Hours oli jättimenestys. Albumi julkaistiin maaliskuussa 2020, ja sen singlestä Blinding Lights tuli pisimpään Billboardin Hot 100 -listalla ikinä ollut kappale. The Weekndin oli tarkoitus tulla seuraavalla kiertueellaan Suomeen esiintymään, mutta keikat peruttiin ja mies ilmoitti suunnittelevansa areenakeikkojen sijaan stadioneille sijoittuvaa, suureellisempaa kiertuetta.

Lue myös: The Weeknd loi draamasarjan vaarallisesta kultista - muusikko myös tähdittää sarjauutuutta

Lue myös: Angelina Jolien ja The Weekndin suhdehuhut syvenevät - romanttisen illallisen jälkeen yhdessä kotiin

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat