Kuva: Madonna / Ricardo Gomes / YouTube

Madonnan ulkonäkökritiikki saa jatkoa - nyt kohteena musiikkivideo

11.03.2022 18:15 - Riia Frost

Madonnan uusin musiikkivideo sai suurimmalta osalta kehuja ja ylistystä sekä YouTuben että Instagram-julkaisun kommenttikentissä. Osa kuitenkin kritisoi ulkonäön lisäksi tähden ääntä, jossa on joidenkin mielestä liikaa autotunea.

Maailmanluokan pop-tähti Madonna, 63, saa lisää kritiikkiä nuorekkaasta ulkonäöstään, kun muusikko julkaisi noin 25 vuotta vanhasta Frozen-kappaleestaan remix-version musiikkivideon kera. Aikaisemmin Madonnan julkaisemat kuvat Instagramissa ovat saaneet tähden fanit kyseenalaistamaan idolinsa muokattua ulkonäköä.

Variety-julkaisun mukaan Frozenin uudelleenversioi alun perin TikTok-sovelluksesta tuttu musiikkituottaja Sickick, 33, jonka avulla remix-versio nousi suureen suosioon ja Madonna näki potentiaalin viraalille musiikkivideolle. Uuteen versioon on myös päässyt sanoittamaan räppäri Fireboy DML, 26, joka vie klassikkokappaleen syvemmälle sydänsuruun soul-tyylisillä sanoituksillaan.

Musiikkivideossa Madonnalla nähdään rypyttömät kasvot ja vitivalkoiset pitkät hiukset sekä timanttipintainen risti lähellä hänen rintaansa. Laulajatähti tanssii videolla yhdessä räppärin kanssa, välillä jopa intiimisti, ja lopussa muusikot nähdään kävelevän hidastettuna kameraa kohti. Kyseisen musiikkivideon on ohjannut Ricardo Gomes.

Madonnan uusi musiikkivideo Frozen-kappaleen remix-versiosta on saanut vaihtelevaa palautetta. (kuva: Madonna / Ricardo Gomes / YouTube)

Osa faneista pettyi jo ennen musiikkivideon julkaisua

Madonnan vasta mainostaessa tulevaa musiikkivideota Instagram-tilillään, useat tähden faneista kritisoivat idolinsa ulkonäköä ja kutsuivat häntä tunnistamattomaksi.

”Hän näyttää oudolta”, yksi kommentoi.

”Olenko se vain minä, vai tuntuuko muistakin, että Madonnan yrittäessä liikaa, hänestä tulee vähemmän viilee”, toinen pohti.

”Kuka on hänen plastiikkakirurginsa, hän näyttää upealta”, kolmas ylisti.

Julkaistu musiikkivideo sai suurimmalta osalta kehuja ja ylistystä sekä YouTuben että Instagram-julkaisun kommenttikentissä. Osa kuitenkin kritisoi ulkonäön lisäksi tähden ääntä, jossa on joidenkin mielestä liikaa autotunea.

Madonnan musiikkivideossa käytetään kylmää värimaailmaa. (kuva: Madonna / Ricardo Gomes / YouTube)

”Ainoa, joka oikeasti laulaa tässä on tuo räppäri… eikö Madonnaa voisi poistaa tästä videosta”, yksi kommentoi.

”Me haluamme uutta musiikkia, emme satunnaisia remix-versioita”, toinen totesi.

”Tämä on Frozen-kappaleen pienen budjetin versio. Pidän enemmän alkuperäisestä”, kolmas kritisoi.

Viime helmikuussa Madonnalle riitti ulkonäköön liittyvät kritiikit ja laulaja vastasi napakasti epätyytyväisille faneilleen Instagram-tarinoissaan.

”Olen varma, ettei otsassani lue ”tyhmä””, palkittu laulaja totesi tarinassaan, jossa hän poseerasi vakava ilme kasvoillaan.

”Älkää v*ttuilko minulle”, tähti kirjoitti toisessa julkaisussaan.

 Madonnan, Sickickin ja Fireboy DML:än Frozen (Remix) -musiikkivideon voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Madonna julistaa kuvillaan free the nipple -ilosanomaa, mutta fanit tyrmäsivätkin: "Keksi jotain uutta"

Lue myös: Madonna-elokuvaan pop-tähden rooliin hakevat käyvät läpi haastavan leirin: "Pitää pystyä kaikkeen"

Lähteet: The Sun, Variety, Madonna / Instagram

Kilpailut

Uusimmat