Kuva: AOP

Madonna vastaa saamaansa kritiikkiin nuorekkaista kuvistaan: "Älkää v*ttuilko minulle"

26.02.2022 12:15 - Riia Frost

”Olen varma, ettei otsassani lue ”tyhmä””, palkittu laulaja totesi tarinassaan, jossa hän poseerasi vakava ilme kasvoillaan.

Popin kuningatar Madonna, 63, on ollut viime aikoina median otsikoissa Instagram-kuvistaan, joissa laulaja näyttää ikäistään huomattavasti nuoremmalta. Nämä, ja myös vähäpukeisemmat kuvat, ovat raivostuttaneet lukuisia faneja ja artisteja, kuten räppäri Nellyn, joka pyysi Mirror-julkaisun mukaan laulajaa pukemaan enemmän vaatetta päälle. Osa jopa kyseenalaisti Madonnan muokattua ulkonäköä ja eräs faneista pyysikin tähteä näyttämään ennemmin luonnollisen naamansa.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Madonna reagoi kritiikkeihin hieman raivokkaasti Instagram-tarinoissaan

”Olen varma, ettei otsassani lue ”tyhmä””, palkittu laulaja totesi tarinassaan, jossa hän poseerasi vakava ilme kasvoillaan.

”Älkää v*ttuilko minulle”, tähti kirjoitti toisessa julkaisussaan.

Madonna tunnetaan suorasanaisena ja äkkipikaisena artistina, joka pistää luun kurkkuun nopeasti, mikäli jokin asia tai henkilö ei häntä miellytä. Tämän koki myös 50 Cent vuonna 2021, jolloin räppäri reagoi Madonnan kuvaan, jossa supertähti nähdään puoliksi sängyn alla peppu pystyssä vähissä vaatteissa. Räppäri totesi kyseisen kuvan olevan hauskinta, mitä hän on ikinä nähnyt.

”Tuossa on Madonna sängyn alla yrittäen uudelleenversioida Like a Virgin -kappaleen 63-vuotiaana”, 50 Cent muun muassa vitsaili.

Räppäri perääntyi nopeasti sanoissaan ja pahoitteli vitsiään Madonnan suuttuessaan hänelle. Pop-kuningatar ei kuitenkaan hyväksynyt 50 Centin anteeksipyyntöä ja kutsui yritystä mitättömäksi ja epäaidoksi.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Madonna syyttää kohuräppäriä kasarihittinsä "laittomasta" käytöstä - "Olen tosissani"

Lue myös: Madonnan tytär kertoo äitinsä olevan kontrollifriikki - "Hän on hallinnut minua koko elämäni"

Lähteet: Mirror

Kilpailut

Uusimmat