Kuva: AOP

Hyviä uutisia Harry Styles -faneille - uusi albumi tulossa

24.03.2022 12:45 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Artistilta on lupa odottaa uutta musiikkia hyvinkin pian.

Muusikko Harry Styles, 28, on ilmoittanut julkaisevansa kolmannen albuminsa. Uusi albumi kantaa nimeä Harry’s House ja sen on määrä ilmestyä 20. toukokuuta. 

Uudesta albumista ei ole jaettu vielä mediaan juurikaan tietoa, joten fanien täytyy kärsivällisesti odottaa, mitä tuleman pitää. Maistiaiseksi albumista on toistaiseksi julkaistu vain albumin kansikuva, julkaisupäivämäärä, sekä uusien kappaleiden lukumäärä. Uusi albumi tulee sisältämään 13 uutta kappaletta.

Styles julkaisi Instagram-tilillään kuvan albumin kannesta. Kuvassa Styles seisoo ylösalaisin olevassa olohuoneessa ja näyttää pohdiskelevalta raapiessaan leukaansa.  

Styles julkaisi myös YouTube-tilillään lyhyen teaser-videon, jossa kiitää muun muassa luonto- ja kaupunkiaiheisia videopätkiä ja lopussa teatterilavalla seisovan laulajan taakse nostetaan talon muotoinen lavasterakenne.  

Voit katsoa videon alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Styles tuli tunnetuksi X-factor-laulukilpailusta yhtenä One Direction -bändin jäsenistä. Bändi sijoittui kilpailussa kolmannelle sijalle. Styles on sittemmin siirtynyt soolouralle ja voittanut muun muassa parhaan pop-sooloesityksen Grammyn. 

Lue myös: Yllätyskäänne - Muusikko Harry Stylesin kerrotaan tähdittävän uutta supersankarielokuvaa

Lue myös: Harry Stylesin kanssa seurusteleva Olivia Wilde: "Olen onnellisempi kuin koskaan"

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat