Kuva: AOP

Koronan saanut Ozzy Osbourne voi nyt hyvin - uusi albumi syyskuussa

18.05.2022 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Osbourne sairastui viime kuun lopulla koronaan. Nyt mies voi Sharon Osbournen mukaan hyvin.

Sharon Osbourne, 69, kertoi viime kuussa The Talk -ohjelman videossa, että hänen miehellään Ozzy Osbournella, 73, on koronatartunta. Voit lukea lisää täältä.

Nyt Sharon Osbourne päivittää perheen kuulumisia The Graham Norton Radio Show -ohjelmalle. Sharon kertoo, että hän ja Ozzy aikovat muuttaa kokonaan Isoon-Britanniaan, tarkemmin Buckinghamshireen.

- Olen täällä nyt kolme viikkoa, sitten menen Yhdysvaltoihin ja rullaan maiden välistä matkaa joulukuuhun asti. Silloin muutamme tänne pysyvästi.

- Lapset eivät muuta Britteihin, sillä he haluavat olla Yhdysvalloissa. Joten vain minä ja Ozzy pakkaamme muuttokuorman.

Sharon myös sanoo, että Ozzy voi tällä hetkellä hyvin.

- Hän voi todella hyvin. Hän viimeistelee albumiaan, joka julkaistaan syyskuussa. Ozzy on kiireinen studiossa ja se tekee hänet onnelliseksi. Hän on laulaja ja kirjoittaja eikä hän koskaan lopeta niitä asioita. Rakensimme studion tänne Buckinghamshireen, jotta hän voi tehdä kaiken kotona.

Tuleva albumi on jatkoa edelliselle Ozzyn soololevylle Ordinary Man, joka julkaistiin vuonna 2020. Kuten edelliselläkin albumilla, työskentelee Ozzy Andrew Watt nimisen tuottajan kanssa.

Ordinary Manilla vierailivat muun muassa Elton John ja Post Malone, ja seuraavalla levyllä mukaan tulevat ainakin Tony Iommi, Zakk WyldeJeff Beck sekä Eric Clapton.

Lue myös: Ozzy Osbournella on korona - Sharon Osbourne murtui kyyneliin

Lue myös: Ozzy Osbourne jutteli Lemmy Kilmisterin kanssa kuolinpäivänä - "En ymmärtänyt, mitä hän puhui"

Lähde: Blabbermouth

Suosittelemme

Uusimmat