Kuva: AOP / Tomi Natri

Villieläin-hitistä tunnetun Ramses II:n Ruisrock-keikka keskeytettiin, artisti kommentoi: "Onneksi kaikki ovat kunnossa"

11.07.2022 12:15 - Iiro Myllymäki

Hittiartistin keikka keskeytettiin turvallisuussyistä.

Villieläin-hitillä suosioon ampaisseen Ramses II:n keikka Ruisrockissa jouduttiin keskeyttämään sunnuntaina turvallisuussyistä. Festivaali tiedotti Instagramissa, että Minirantalavan keikka jouduttiin lopettamaan etuajassa ”yllättävän suosion vuoksi”. Lavan läheisyyteen oli pakkautunut liikaa väkeä kapasiteettiin nähden. Turvallisuussyistä peruttiin myös artistin esiintyminen Paha Vaanii -DJ-duon osana.

Ramses II, oikealta nimeltään Rami Shikeben, on kommentoinut erikoista tapausta Instagramissa. Laulaja otti keskeytykseen kantaa ensin Instagramin tarinoiden puolella.

Kiitos teille jokaiselle, jotka saavuitte paikalle. Suosio ylitti kaikkien odotuksen ja eiköhän se ole viimein selvää, ettei Villieläintä voi sulkea häkkiin. Pidetään huolta toisistamme ja nautitaan elämästä täysin rinnoin!” Ramses II kirjoitti.

Nyt muusikko on jakanut aiheesta myös varsinaisen Instagram-päivityksen.

Olen äärimmäisen häkeltynyt ja kiitollinen siitä rakkaudesta mitä teiltä sain Ruisrock. Onneksi kaikki ovat kunnossa. Nähdään keikoilla. Ensi vuonna sitten isommin!” Ramses II kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Villieläin-kappale nousi viime keväänä suomalaisten tietoisuuteen, kun siitä tuli MM-kultaa voittaneiden Leijonien juhlabiisi. Jääkiekkojoukkue kuunteli kappaletta pukukopissaan kauden aikana, ja Ramses II:lle kaikki kulminoitui esiintymiseen Leijonien kultajuhlissa Tampereella Hakametsässä. Villieläimellä on jo yli 6,6 miljoonaa striimausta Spotifyssa.

Lue myös: Supertähti Megan Thee Stallion jakoi videon Suomen festariyleisöstä - kommenteissa ollaan äimänä

Kilpailut

Uusimmat