Kuva: AOP

Himoksella juhlitaan viikonloppuna metallimusiikin tahdissa - mukana huippuartistit

04.08.2022 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

VIP-liput on loppuunmyyty, mutta muita lipputyyppejä on vielä saatavilla.

Historian ensimmäista Himos Metal Festival -tapahtumaa juhlitaan Himoksella 5.-6.8. elokuuta Paikalle odotetaan 10 000 osallistujaa. VIP-liput on loppuunmyyty, mutta muita lipputyyppejä on vielä saatavilla.

- Luvassa on runsaasti genren ykkösyhtyeiden keikkoja sekä ensiluokkaisia ravintola- ja majoituspalveluja ihanteellisessa tapahtumapaikassa Himos Parkissa. On hienoa saada paikalle genren kuulijat ja fanit - metallimusiikin yhteisöllinen tunnelma on ainutlaatuinen, kommentoi tapahtuman promoottori Timo Isomäki.

Esiintyjinä ensimmäisessä Himoksen metallijuhlassa ovat sinfonisen metallin suurnimi Within Temptation, Survive-albumin syyskuussa julkaiseva metallilegenda Stratovarius, suomalaisesta mytologiasta biisejään ammentava Amorphis ja Elize Rydin tähdittämä melodisen metallin yhtye Amaranthe. Lavalla nähdään myös Amaranthen ruotsalaiset maanmiehet industrial metal -yhtye Pain ja hard rock show’staan tunnettu Dynazty.

Metallikansaa tanssittavat myös Battle Beast sekä väkevän paluun lavoille tekevän Jarkko Aholan, Marko Hietalan, JP Leppäluodon ja Tony Kakon upeaääninen projektiyhtye Northern Kings.

Lisäksi tarjolla ovat Sonata Arctica, Cyan Kicks, One Desire ja Tyrantti.

Himos Metal Festival 5.-6.8.2022

Himos Park, Jämsä

Liput:

2 pv  pe-la 119e

1 pv pe/la 69e

2 pv VIP pe-la 199e LOPPUUNMYYTY

1 pv VIP pe/la 129e LOPPUUNMYYTY

Lue myös: Uusi metallifestivaali tuo raskaamman musiikin tähdet Himokselle - "On aika vastata huutoon"

Kilpailut

Uusimmat