Kuva: AOP

Uusi metallifestivaali tuo raskaamman musiikin tähdet Himokselle - "On aika vastata huutoon"

02.12.2021 07:00 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Himos Metal Festivalia juhlitaan elokuussa ja lavalle astelevat muun muassa Within Temptation sekä Amaranthe.

Himoksen tapahtuma-alue saa tantereelleen raskaampaa jytinää, kun uusi Himos Metal Festival tuo rockin ja metallin eturivin yhtyeet Keski-Suomen tummuviin öihin 5.-6. elokuuta 2022.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Himos Metal Festival on kutsunut estradilleen maailmanluokan sinfonisen metallin edustajan, Stand My Ground -jättihitistään tutun Within Temptationin, suomalaisesta mytologiasta biisejään ammentavan Amorphiksen ja Elize Rydin tähdittämän melodisen metallin yhtyeen Amaranthen. Ulkomaista tarjontaa täydentävät ruotsalaiset industrial metal -yhtye Pain ja hard rock show’staan tunnettu Dynazty.

Kotimaisista raskaan rockin ja metallin tähdistöstä Himokselle saapuvat Battle Beast, Sonata Arctica, Stratovarius, Beast in Black sekä paluun tekevä Jarkko Aholan, Marko Hietalan, JP Leppäluodon ja Tony Kakon projektiyhtye Northern Kings.

Lisää julkistuksia on luvassa vielä myöhemmin.

”Raskaan rockin ja metallin suosio maassamme nostaa taas vahvasti päätään ja on aika vastata huutoon. Himoksen tapahtuma-alue majoitusmahdollisuuksineen ja palveluineen on ihanteellinen ympäristö järjestää elämyksellisiä tapahtumia. Elokuussa päästään suvikekkereiden päätteeksi laittamaan niskat vetreiksi ja nyrkit ilmaan loistavan raskaamman sarjan musiikin parissa”, iloitsee tapahtuman promoottori Timo Isomäki.

Himos Metal Festivalin erikoishintaiset kahden päivän festivaali- ja VIP-liput ovat myynnissä 9. tammikuuta 2022 saakka. Lippuja on rajoitettu erä.

Himos Metal Festival 5.-6.8.2022

Himos Park, Jämsä

Liput (2.12.21-9.1.22):

2 pv  pe-la 109e

2 pv VIP pe-la 179e

Liput (10.1.22 alkaen):

2 pv  pe-la 119e

1 pv pe/la 69e

2 pv VIP pe-la 199e

1 pv VIP pe/la 129e

Lue myös: Amaranthe-laulaja: "Haluaisin olla mukana, kun suomalaiset ja ruotsalaiset katsovat jääkiekkoa"

Lue myös: Amorphis julkaisee uuden albumin helmikuussa - 'Hieman raskaampi kuin aikaisemmat'

Kilpailut

Uusimmat