Kuva: AOP / Joni Haavisto

Uriah Heep julkaisi uutta musiikkia - yhtye saapuu ensi viikolla Suomeen

11.11.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Yhtyeen 50-vuotisjuhlakiertue rantautuu Helsingin jäähalliin 17.11., Turun konserttitaloon 19.11. ja Oulun Madetojan saliin 20.11.2022.

Muun muassa Easy Livin’ - ja Lady in Black -hiteistään tunnetun brittiläinen rock-legenda Uriah Heep julkaisee uuden albumin Chaos & Colour 27. tammikuuta 2023. Nyt albumilta on saatu ensimmäinen single Save Me Tonight, jonka voit kuunnella artikkelin lopusta.

Suomalaisille Uriah Heep -faneille on tiedossa pian myös livemusiikkia, sillä bändi esiintyy ensi viikolla Suomessa peräti kolmella keikalla. Yhtyeen 50-vuotisjuhlakiertue rantautuu Helsingin jäähalliin 17.11., Turun konserttitaloon 19.11. ja Oulun Madetojan saliin 20.11.2022.

Uriah Heepin 50-vuotisjuhlakonsertti on kattava läpileikkaus yhtyeen pitkään taipaleeseen hard rockin huipulla. Yli kaksi ja puoli tuntia väliaikoineen kestävässä juhlakonsertissa kuullaan yhtyeen uran kannalta merkittävimpien biisien koko arsenaali esikoisalbumilta tähän päivään.

Konsertti poikkeaa Uriah Heepin totutusta keikkakaavasta siinä mielessä, että se ei ole vain huippuenerginen keikkatykitys, vaan harkitusti vetovoimaisen musiikin, mielenkiintoisten tarinoiden ja näyttävien visuaalisten efektien avulla yhtyeen historian kertova, nimenomaan konserttisaleihin räätälöity rock show. 

Kuuntele Save Me Tonight alta tai täältä.

Lue myös: Uriah Heep joutuu perumaan keikkojaan Suomessa - jäsenillä koronavirustartunta

Lue myös: Uriah Heepin Ken Hensley on kuollut - miehen kynästä syntyivät lukuisat yhtyeen klassikkohitit

Kilpailut

Uusimmat