Kuva: AOP

Dave Mustaine toivoo, että Big Four voisi jälleen tehdä keikan yhdessä

24.11.2022 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Mustaine pohtii haastattelussa, kuinka Slayer voitaisiin saada eläkkeeltä takaisin.

Megadeth-johtohahmo Dave Mustaine, 61, toivoo, että Big Four -kokoonpano voisi jälleen keikkailla. Big Four, eli Metallica, Slayer, Megadeth ja Anthrax, esiintyivät samalla lavalla viime vuosikymmennen alussa. 

Mustaine sanoo Songfacts-julkaisun haastattelussa, että olisi valmis yhtyeiden yhteiskeikkaan.

- Minusta Metallican kaverit voisivat järjestää vielä yhden kierroksen. Slayer pitäisi myös saada mukaan, vaikka he ovat jo lopettaneet, ja samalla voisimme antaa soihdun eteenpäin seuraavalle Big Four -sukupolvelle.

- Olisi hienoa tehdä esimerkiksi yksi keikka Los Angelesissa. Slayer on kotoisin sieltä ja ehkä heidät saataisiin vielä kerran kotiyleisön eteen. Olen toivonut jotain tällaista jo tovin ja kysellyt, että voisimmeko tehdä sen vielä kerran. Vastausta ei ole kuitenkaan tullut. 

Vastikään Mustaine myös kertoi toivovansa ja uskovansa, että hän voisi tehdä vielä musiikkia Metallican James Hetfieldin kanssa. 

- Luulen, että maailma haluaisi, että tekisimme sen. Uskon, että siihen on myös hyvä mahdollisuus, Mustaine kertoi Vinyl Writer Music -julkaisulle.

- Uskon siis oikeasti, että James tulee käymään ja teemme yhdessä jotain. Luulen, että se on yksi niistä ajatuksista, joka on vienyt minua eteenpäin. Se olisi varmasti hieno asia sekä Megadethille että Metallicalle, muusikko jatkoi.

Lue myös: Dave Mustaine haluaisi tehdä musiikkia James Hetfieldin kanssa - 'Uskon, että niin tapahtuu'

Lue myös: Grammy-ehdokkuudet julkaistiin - Megadeth-keulakuva on otettu kunniasta

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat