Kuva: AOP

Mötley Crüen ex-laulaja ei usko, että Mick Mars halusi siirtyä sivuun - "He valittivat hänestä koko ajan"

02.12.2022 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

John Corabi sanoo, että ei usko siihen, mitä Mötley Crüe halusi tiedotteellaan tuoda julki.

Mötley Crüe ilmoitti vastikään, että yhtyeen kitaristi Mick Mars ei ole kykeneväinen kiertämään. Syy on muusikon pitkäaikaisessa sairaudessa, eli selkärankareumassa (Ankylosing Spondylitis). Marsin tilalla Euroopan- ja Etelä-Amerikan-kiertueella nähdään John 5, joka on tuttu muun muassa Marilyn Mansonin kitaristina. 

Mötley Crüen laulajana 1990-luvulla toiminut John Corabi sanoo, että ei usko siihen, että Mars halusi itse jäädä eläkkeelle.

- Tiedote on tehty bändin ja henkilökunnan toimesta ja en ole varma, uskonko siihen, mitä he sanovat, Corabi pohtii Life in the Stocks -podcastissa. 

- En usko Mickin syihin lähteä enkä edes tiedä, lähtikö hän itse vai näytettiinkö hänelle ovea. Muistan jo Generation Swine -levyn aikoihin, että he valittivat hänen soittamisestaan. Itse asiassa iso osa kitaroista sillä levyllä on minun. He valittivat Mickistä koko ajan. Esimerkiksi Saints of Los Angeles -kappaleella soittaa D.J Ashba ja The Dirt -soundtrackilla John 5, Corabi jatkaa. 

Mötley Crüe saapuu ensi vuonna myös Eurooppaan ja samalla Suomeen, tarkemmin Hyvinkään Rockfest-tapahtumaan 8.-10. kesäkuuta. Def Leppard ja Mötley Crüe esiintyvät tapahtumassa perjantain pääesiintyjinä.

Lue myös: Mötley Crüe -kitaristi Mick Mars vetäytyy kiertueelta

Lue myös: Huhut pitävät paikkansa - John 5 liittyy Mötley Crüen kitaristiksi

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat