Kuva: AOP

Madonna lähtee 40-vuotista uraa juhlivalle kiertueelle - luvassa jotain, mitä tähti ei ole koskaan tehnyt

17.01.2023 16:30 - Iiro Myllymäki

Maailmankiertue ei saavu Suomeen.

Popin kuningatar Madonna, 64, on julkistanut uuden maailmankiertueen, jolla hän juhlistaa 40-vuotista uraansa. The Celebration Tour käynnistyy Pohjois-Amerikasta heinäkuussa ja saapuu Eurooppaan lokakuussa. Asiasta uutisoi muun muassa Variety.

Kyseessä on ensimmäinen kerta Madonnan uralla, kun hän tekee greatest hits -tyylisen kiertueen ja lupaa soittaa vain suurimpia hittejään. Naisen keikat ovat jo pitkään olleet tunnettuja siitä, että tähti painottaa settilistan uusimpiin kappaleisiinsa hittiensä sijaan.

- Olen innoissani, että pääsen esittämään niin monta kappaletta kuin mahdollista antaakseni faneilleni show’n, jota he ovat odottaneet, Madonna kertoo.

Kiertue ei saavu Suomeen. Lähimmät kiertueen pysähdyspaikat ovat Kööpenhamina ja Tukholma. Madonna esiintyy Kööpenhaminan Royal Arenalla 25. lokakuuta ja Tukholman Tele2:ssa 28. lokakuuta. Kiertue nähdään kaikkiaan 35 kaupungissa.

Kiertuejulkistuksen yhteydessä Madonna julkaisi videon, jolla nähdään muun muassa koomikko Amy Schumer, näyttelijä Jack Black ja räppäri Lil Wayne. Videolla viitataan Madonnan dokumenttielokuvaan In Bed with Madonna. Ennen kiertueen julkaisua Madonna oli pyyhkinyt pois kaikki aiemmat Instagram-julkaisunsa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Edellisen kerran Madonna oli kiertueella vuonna 2020, kun hän esiintyi pienemmissä teatteritiloissa Madame X -albuminsa tiimoilta. Viimeksi Madonna on nähty Suomessa esiintymässä vuonna 2012.

Lue myös: Madonnan ja Cardi B:n välille syttyi somekahnaus - räppäri loukkaantui emojista

Lue myös: Madonna vihjailee somevideolla olevansa homoseksuaali - "Todistinko juuri Madonnan tulevan kaapista?"

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat