Kuva: AOP / AOP

Madonnan ja Cardi B:n välille syttyi somekahnaus - räppäri loukkaantui emojista

24.10.2022 21:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Cardi B väitti Madonnan puhuneen hänestä epäkunnioittavaan sävyyn.

Artikkelin voi kuunnella alta tai Podplaysta.

Rap-tähti Cardi B, 30, loukkaantui Madonnan, 64, häneen liittyvistä sanomisista sosiaalisessa mediassa. Popin kuningatar kirjoitti Instagramin tarinoissaan tekstin liittyen hänen 30 vuotta sitten julkaisemaansa Sex-valokuvakirjaan, jossa hän muun muassa esiintyi alasti ja jakoi seksuaalisia fantasioitaan. Madonna muisteli, miten rankkaa kritiikkiä hän sai kirjastaan tuolloin.

”Nyt Cardi B voi laulaa WAPistaan. Kim Kardashian voi olla perse paljaana minkä tahansa lehden kannessa ja Miley Cyrus voi ratsastaa purkupallon päällä. Olkaa hyvä, ämmät”, Madonna kirjoitti ja lisäsi perään vielä klovniemojin.

Madonna viittasi tekstillään siihen, että hän on aiemmilla tekemisillään raivannut tietä naisten seksuaalisuuden juhlistamiselle. Cardi B aiheutti paljon kohua Megan Thee Stallionin kanssa julkaisemallaan WAP-kappaleella, jossa räpättiin suorasukaisesti seksistä naisen näkökulmasta.

Cardi B ei kuitenkaan ottanut Madonnan mainintaa hyvällä. Cardi B kertoi sittemmin poistamissaan twiiteissä, että koki ämmä-sanan ja pelle-emojin käyttämisen halventavana.

”Olen osoittanut kunnioitustani Madonnalle monta kertaa, koska kasvoin kuunnellen hänen musiikkiaan. Hän voisi esittää näkökantansa laittamatta klovniemojeita tai puhumatta paskaa”, Cardi B kirjoitti yhdessä twiitissään.

Eräässä twiitissään räppäri sanoi ymmärtävänsä, mitä Madonna ajoi päivityksellään takaa mutta kokeneensa julkaisun sävyn loukkaavaksi.

”Kukaan ei saa olla minulle epäkunnioittava, etenkään kun en itse tehnyt mitään”, Cardi B kirjoitti.

Rolling Stone huomauttaa, että Cardi B itse on viitannut aiemmin Madonnaan samalla bitch-sanalla, jota Madonnakin käytti Instagram-tarinassaan.

Nyt vaikuttaa siltä, että tähdet ovat saaneet kiistansa sovittua. Cardi B kertoo puhuneensa Madonnan kanssa henkilökohtaisesti.

”Puhuin Madonnan kanssa, ja se oli kaunista. Hyvää päivää kaikille ja ajakaa varovasti”, Cardi B kirjoitti.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Myös Madonna on kirjoittanut sovinnon löytymisen jälkeen Twitteriin.

”Rakastan sinua Cardi B. Olen aina rakastanut ja tulen aina rakastamaan”, Madonna kirjoitti.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Madonna ja Cardi B ovat tehneet musiikillista yhteistyötä aiemmin. He ovat molemmat vierailleet Quavon Champagne Rosé -kappaleella, joka julkaistiin vuonna 2018.

Lue myös: Cardi B:llä tapahtumarikkaat synttärit - naisvieras paareilla pois, Jamie Foxx häipyi heti kättelyssä

Lue myös: Madonna vihjailee somevideolla olevansa homoseksuaali - "Todistinko juuri Madonnan tulevan kaapista?"

Lähteet: Rolling Stone, Variety

Kilpailut

Uusimmat