Kuva: AOP

Miley Cyrusin kappale Flowers räjäytti pankin - rikkoi merkittävän Spotify-ennätyksen

26.01.2023 12:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Flowers on ensimmäinen maistiainen Cyrusin 10. maaliskuuta julkaistavalta Endless Summer Vacation -albumilta.

Artisti Miley Cyrusin, 30, 13. tammikuuta ilmestynyt single Flowers on osunut suoraan kultasuoneen. Erosta ja menetetystä suhteesta kertova kappale lähti leviämään nopeasti ympäri maailman ja se komeileekin tällä hetkellä Spotifyn "Maailman top 50" -listan ensimmäisellä sijalla ja nousi vakuuttavasti myös Billboard hot 100 -listan ykköseksi. Lisäksi biisin musiikkivideo on kerännyt nopeasti huimat 103 miljoonaa katselukertaa, mutta menestysputki ei suinkaan pääty siihen.

Flowers on nyt Spotifyn historian eniten kuunteluja viikossa kerännyt kappale. Biisi keräsi viikossa 101,838,799 kuuntelukertaa. Ennätystä piti aiemmin hallussaan eteläkorealainen yhtye BTS biisillään Butter, joka pääsi aikoinaan 99.37 miljoonaan striimiin viikossa.

- On ollut uskomatonta seurata Flowersin rikkovan ennätyksiä yhdessä viikossa. Kappale alkoi hämmästyttävällä tavalla jo julkaisupäivänään ja se on vain kasvanut siitä lähtien. Sen sijaan, että ensimmäisenä päivänä olisi ollut huimia kuuntelukertoja jotka laskevat viikon kuluessa, on jokainen päivä julkaisun jälkeen ollut suurempi kuin edellinen, kertoo Spotifyn artistien ja levy-yhtiöiden kumppanuusjohtaja Jana Coffey.

- Miley on palannut ja muutaman kuukauden kuluttua ilmestyvä Endless Summer Vacation -albumi on vasta alkua, Coffey sanoo.

Voit kuunnella kappaleen alta tai painamalla tästä.

Lue myös: Miley Cyrus täytti 30 vuotta - katso 5 yllättävää faktaa supertähdestä!

Lue myös: Miley Cyrus julkaisi suihkuvideon, jolla laulaa uutta kappalettaan - faneilta hauska vastaanotto

Lue myös: Miley Cyrusin ja Dolly Partonin uudenvuodenaaton show liikuttaa - "Tämä duetto tulee jäämään historiaan"

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat