Kuva: AOP

Miley Cyrus täytti 30 vuotta - katso 5 yllättävää faktaa supertähdestä!

26.11.2022 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Cyrus täytti 23. marraskuuta 30 vuotta. Hän nousi julkisuuteen jo lapsena Hannah Montana -ohjelman myötä.

Artisti ja näyttelijä Miley Cyrus täytti keskiviikkona 23. marraskuuta 30 vuotta. Cyrus nousi jo nuorella iällä maailmanlaajuiseksi tähdeksi Hannah Montana -ohjelman myötä, jossa hän näytteli pääosaa. Sittemmin hän on tehnyt vaikuttavan uran myös musiikin parissa ja hän on viime vuosina siirtynyt popmusiikista hieman rokimpaan suuntaan. Listasimme Cyrusin syntymäpäivien kunniaksi viisi faktaa, joita et vielä välttämättä tiennyt supertähdestä.

1. Yksi artistin rakastetuimmista kappaleista on vuonna 2009 julkaistu Party in the U.S.A, mutta Cyrus itse ei monien yllätykseksi pidä kappaleesta ollenkaan.

- Inhoan sitä, mutta jostain syystä ihmiset rakastavat sitä, Cyrus on kertonut.

2. Cyrus on puhunut mediassa avoimesti seksuaalisuudestaan ja kertonut olevansa panseksuaali. Hän on kertonut, ettei sukupuolella ole hänelle merkitystä romanttisissa suhteissa. 

- Olen aina inhonnut sanaa "biseksuaali", koska jopa se laittaa minut boksiin. En koskaan ajattele kenenkään olevan poika tai tyttö, Cyrus kertoi vuonna 2016 Variety-lehdelle. 

3. Artistin nimi ei ole aina ollut Miley, sillä Cyrusin vanhemmat nimesivät hänet alun perin Destiny Hope Cyrusiksi. Cyrus hymyili kuitenkin lapsena paljon ja sai näin ollen lempinimen "Smiley". Myöhemmin nimi lyhentyi Mileyksi ja tähti vaihtoikin nimensä virallisesti Miley Cyrusiksi vuonna 2008.

4. Cyrusin kummitäti on countrylaulaja Dolly Parton, 76.

Dolly Parton on Cyrusin isän Billy Ray Cyrusin hyvä ystävä. (kuva: AOP)

5. Supertähti oli vuosia kasvissyöjä, kunnes hän joutui vaihtamaan ruokavalionsa pescovegetaariseen ruokavalioon. Pescovegetaristi syö kasvikunnan tuotteiden lisäksi myös kalaa, mutta ei muita lihatuotteita. Cyrus on kertonut, että hänen piti ottaa kala takaisin ruokavalioonsa, koska "hänen aivonsa eivät toimineet normaalisti". Muutos ei kuitenkaan ollut helppo. Kun Cyrusin sen aikainen kumppani Liam Hemsworth, 32, kokkasi tähdelle kalaa sisältäneen aterian, oli se Cyrusille kova paikka vuosien kasvissyönnin jälkeen.

- Itkin pitkän aikaa. Itkin sen kalan vuoksi. Tekee todella kipeää syödä kalaa, supertähti on kertonut. 

Voit katsoa musiikkivideon Party in the U.S.A -kappaleesta alta, tai tästä linkistä.

Lue myös: Dolly Parton muisti kummityttöään Miley Cyrusta tämän syntymäpäivänä - yhteiskuvat hehkuvat lämpöä

Lue myös: Uusi hiustrendi leikittelee kontrasteilla - kokeile Miley Cyrusin rakastamaa hiustyyliä

Lue myös: Suhdehuhut syvenevät: Miley Cyrus ja Maxx Morando kuvattiin suutelemassa kadulla

Lähde: E! News, Variety

Kilpailut

Uusimmat