Kuva: All Day Agency

Suosittu Kauriinmetsästäjät-yhtye jättäytyy määrittelemättömän pituiselle tauolle: "On oikea aika"

21.02.2023 22:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Päätöstä mietittiin hyvän aikaa.

Suosittua elektropoppia jo vuosien ajan tehnyt yhtye Kauriinmetsästäjät tiedottaa jäävänsä määrittelemättömän pituiselle tauolle. Päätös ei ole syntynyt hetkessä vaan pitkän harkinnan tuloksena.

"Olemme kypsytelleet tätä ajatusta jo jonkin aikaa ja nyt tuntuu siltä, että on oikea aika antaa tilaa myös muille projekteille elämässä", yhtye kommentoi tiedotteessa.

Yhtyeen muodostavat muusikot Heikki Petrell ja Tuomas Kaitanen kiittelevät tiedotteessa lisäksi vuolaasti kaikkia musiikkia kuunnelleita sekä niitä, joiden kanssa musiikkia on yhdessä tehty. 

Vielä ennen taukoaan yhtye julkaisi toistaiseksi viimeisen singlensä Vikaa kertaa. Julkaisua seuraa myös erityinen jäähyväiskiertue, joka rantautuu maaliskuussa Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun. 

"Mietimme pitkään onko mitään järkevää tapaa jäädä tauolle, mutta halusimme antaa teille ja meille vielä mahdollisuuden nauttia viimeistä kertaa yhdessä, niin biisijulkaisun parissa kuin minikiertueellakin. Iso kiitos ja nähdään keikoilla, vikaa kertaa", tiedotteessa kerrotaan.

Kauriinmetsästäjät on soittanut täysille keikkapaikoille vuodesta toiseen. Heidän suosituimpiin kappaleisiinsa kuuluvat muun muassa Kun mä mietin sua, niin uuhSua sua ja Vestan kanssa tehty Revi mua. 

Lue myös: Päkän debyyttialbumi kertoo tarinoita menestyksestä - "Mulla on ollut vahva epäonnistumisen pelko"

Lue myös: HS: Paula Vesala kertoo, mitä aikoo tehdä Vesala-sooloprojektinsa tauon aikana

Kilpailut

Uusimmat