Kuva: AOP

Nightwishin henkilökunta teki jälleen version yhtyeen tunnetusta kappaleesta - kuuntele

06.06.2023 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Crewish on julkaissut biisin We Were Here, joka on alun perin osa Nightwishin valtavaa ja kattavaa The Greatest Show On Earth -kappaletta.

Nightwishin henkilökunta on julkaissut koronapandemian aikana ja sen jälkeen Crewish-nimellä omia versioitaan Nightwishin tunnetuista kappaleista. Käsittelyyn ovat päässeet sellaiset hitit, kuten Wish I Had An AngelAmaranthNemo, Elan sekä Sleeping Sun

Täällä kertaa Crewish on julkaissut kappaleen We Were Here, joka on alun perin osa Nightwishin valtavaa ja kattavaa The Greatest Show On Earth -kappaletta. 

Näet videon We Were Here -kappaleesta alta tai tästä. 

Nightwishin luottomies Tero Kinnunen, joka on myös osa Crewish-yhtyettä, kertoi vuonna 2020 Voice.fi:n haastattelussa, että Tuomas Holopaisen musiikki teki heti häneen vaikutuksen.

- Nightwish oli ensimmäinen yhtye, josta ajattelin, että tätä voisi soittaa muillekin kuin kavereille. Kiteellä tehtiin tuohon aikaan paljon örinäheviä ja sitten yhtäkkiä tulee tuollaista kaunista, Tarja Turusen, laulamaa musiikkia.

- Se aika nopeasti sitten lähti kasvamaan. Ensin Spinefarm tarjosi levytyssopimusta ja sitten Saksastakin alkoi tulla kyseleyitä. Kun nauhoitimme ensimmäisen albumin kappaleita, niin mietin samalla, että nyt ollaan jonkun kovan jutun äärellä. Niitä biisejä tuli fiilisteltyä paljon myös studion ulkopuolella.

Voit lukea haastattelun täältä.

Voice.fi, Radio City ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Nightwishin luottomies muistaa hyvin yhtyeen kosteat kiertueet - "Sitä ei kroppa enää kestäisi"

Lue myös: Nightwishin henkilökunta julkaisee jälleen albumin - mukana muun muassa Tarja Turunen

Lue myös: Marko Hietala lähetti Nightwish-faneille terveisiä - kehuu henkilökunnan versioita yhtyeen hiteistä

Kilpailut

Uusimmat