Kuva: Sarah Louise Bennett / EBU

Slovenialainen yhtye Joker Out myi keikkansa Suomessa heti loppuun - luvassa lisäkeikkoja

20.06.2023 09:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Yhtye on kovassa huudossa Suomessa.

Slovenialainen indie rock -yhtye Joker Out saapuu syyskuussa Suomeen Carpe Diem -kiertueensa kanssa. Yhtyeen Turun, Tampereen ja Helsingin keikat myytiin hetkessä loppuun, joten suuren kysynnän vuoksi yhtye järjestää lisäkeikkoja. 

Yhtyeelle on järjestetty ikärajaton keikka Helsingin Tavastialle 20. syyskuuta. Tämän lisäksi Turun Logomon Teatroon suunniteltu konsertti siirtyy suurempaan Logomo-saliin, joka on myös sallittu alaikäisille sekä täysi-ikäisille on rajattu anniskelualue. Teatroon ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan.

Lisälippujen myynti on alkanut eilen klo 16.

Bändin muodostavat Bojan CvjetićaninJure MačekKris GuštinJan Peteh ja Nace Jordan. Yhtye ponnisti koko Euroopan tietoisuuteen viimeistään tänä vuonna, kun heidät valittiin Slovenian edustajiksi Euroviisuihin kappaleellaan Carpe Diem. Yhtye sijoittui kilpailussa lopulta sijalle 21. Kappale on kuitenkin kerännyt paljon suosiota Spotifyssa, sillä sitä on kuunneltu siellä reilut 12 miljoonaa kertaa ja heistä tuli ensimmäinen slovenialainen artisti, joka on saavuttanut tämän rajapyykin.

Lue myös: Blind Channelin ja Anastacian tiet kohtasivat - esittivät yhdessä hittikappaleen

Lue myös: Tuska aikoo sittenkin pysyä Suvilahdessa: "Tämä on hyvä ratkaisu"

Lue myös: Etta julkaisi uuden EP:n, jolla kaikki "vaan loksahti kohdalleen"

Lähde: Lippu.fi

Kilpailut

Uusimmat