Kuva: AOP

Euroviisuistakin tunnettu indie rock -yhtye Joker Out saapuu Suomeen

16.06.2023 10:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Yhtyeen solisti on tunnetusti hyvä ystävä Käärijän kanssa.

Slovenialainen indie rock -yhtye Joker Out saapuu syyskuussa Suomeen mittavan, loppuunmyytyjä saleja ympäri Eurooppaa kattavan Carpe Diem -kiertueensa saattelemana. Vuonna 2016 perustetun bändin muodostavat Bojan Cvjetićanin, Jure Maček, Kris Guštin, Jan Peteh ja Nace Jordan

Joker Out ponnisti koko Euroopan tietoisuuteen viimeistään tänä vuonna, kun heidät valittiin Slovenian edustajiksi Euroviisuihin kappaleellaan Carpe Diem. Yhtye sijoittui kilpailussa lopulta sijalle 21. Kappale on kuitenkin kerännyt paljon suosiota Spotifyssa, sillä sitä on kuunneltu siellä reilut 12 miljoonaa kertaa ja heistä tuli ensimmäinen slovenialainen artisti, joka on saavuttanut tämän rajapyykin.

Joker Out on noussut suureen suosioon myös Suomessa. Joker Outilla on hauska yhteys Suomeen, sillä yhtyeen solisti Bojan Cvjetićanin ja Suomen edustaja Käärijä löysivät toisistaan sydänystävät Euroviisuissa. Cvjetićanin yllätti suomalaisfanit viime viikonloppuna vierailemalla Käärijän loppuunmyydyllä keikalla Tavastialla.

- Meitä yhdistää lapsekas energia. Hän on todella mukava tyyppi. Hänelle oli varmaan välttämätöntä löytää joku, jonka kanssa hän voi rentoutua ja saada ajatuksensa pois kaikesta, Cvjetićanin kommentoi kaksikon välistä ystävyyttä toukokuussa Voice.fi:n haastattelussa.

Liput ovat nyt tulleet myyntiin. Yhtye tullaan näkemään Suomessa seuraavissa keikkapaikoissa:

Ke 20.9. Tavastia, Helsinki

To 21.9. Teatro, Turku

Pe 22.9. Olympia, Tampere

Lue myös: Käärijä on saanut toisesta viisuedustajasta sydänystävän - "bromance" on saanut fanit villeiksi

Lue myös: Vantaan kaupunki ryhtyy maksamaan Käärijän asunnon vuokraa

Lue myös: Yllätyskäänne: Love Island Suomi -sinkku ulos ohjelmasta rikostuomion takia

Lähde: Tiketti, Lippu.fi

Kilpailut

Uusimmat