Kuva: AOP

Metallican James Hetfield paljasti yksityiskohdan Lars Ulrichin harjoittelusta

12.10.2023 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

The Metallica Report -podcastissa Metallican jäsenet muistelevat Power Trip -festivaalia.

Metallica esiintyi vastikään järkälemäisellä Power Trip -festivaalilla, jossa lavalle kapusivat myös muun muassa Judas Priest, AC/DC, Iron Maiden ja Guns N' Roses.

Metallican jäsenet kokoontuivat muistelemaan festivaaliviikonloppua The Metallica Report -podcastissa. Laulaja-kitaristi James Hetfield paljasti samalla, että rumpali Lars Ulrich ei ole aina ollut harjoittelun ystävä.

- Tämä on kiinnostava fakta: Lars ei ole harjoitellut koskaan, kunnes muutos tapahtui noin neljä tai viisi vuotta sitten. Nyt hän treenaa neljä päivää aina kahden tunnin settiä varten ja se on mahtavaa, Hetfield kehuu.

Hetfield myös sanoo, että yhtye pyrkii aina soittamaan yhdessä ennen keikkoja. Power Trip festivaalia varten harjoiteltiin ensin Metallican päämajassa San Rafaelissa ja sen jälkeen lähellä Power Trip -tapahtumapaikkaa. Hetfield itse ehti osallistumaan vain jälkimmäiseen.

- Voit mennä treeneihin ja sen jälkeen katsomaan Iron Maidenia. Se on aika mahtavaa. 

Power Trip oli Hetfieldille uskomaton kokemus.

- Jokaisessa bändissä, joka siellä soitti, on paljon inspiraatiota. Jokainen niistä yhtyeistä on ollut osa lapsuuttamme ja auttanut meitä aloittamaan Metallica-seikkailumme. Oli mahtavaa olla osa sitä. 

- Näet esimerkiksi Judas Priestin Rob Halfordin ajamassa moottoripyörällään ja me olemme katsomassa sitä lavan edessä ja yleisö on takanamme myös nauttimassa. Mekin olemme faneja ja haluamme nähdä keikkoja. 

Lue myös: Metallica-rumpali kertoo nolosta hetkestään - 'Roudarit yrittivät saada laitetta toimimaan'

Lue myös: Metallican Lars Ulrich muistelee, miksi James Hetfield löi häntä uran alkuaikoina

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat