Dave Grohl: 'Olin valmistautunut Kurt Cobainin kuolemaan jo etukäteen'

11.11.2009 09:26 -

Nirvana-yhtyeen entiselle rumpalille, nykyiselle Foo Fightersin nokkamiehelle Dave Grohlille edesmenneen Nirvana-laulajan Kurt Cobain poismeno on edelleen kova paikka. Mies kuitenkin kertoo osanneensa ennustaa, ettei Cobain tule elämään pitkään.

- Joistain ihmisistä aistii, etteivät he tule elämään kovinkaan pitkää elämää. Kurtin kanssa jouduin kanssa valmistautumaan henkisesti jo etukäteen ennenaikaiseen poismenoon, Grohl kertoi brittiläisen Radio 1:n haastattelussa.

Grohl kertoo, että huolimatta Cobainin itsetuhoisesta elämäntyylistä rokkarin kuolema tuli lopulta järkyttävänä yllätyksenä ja kyseessä on tapaus josta mies ei tule koskaan toipumaan.

- Muistan hänen kuolemaansa jälkeisen päivän. Heräsin ja ymmärsin, että Kurt on lopullisesti poissa. Tuntui aivan hirveältä tajuta, että joudun heräämään loppuelämäni ajan ilman että näen häntä.

Foo Fighters -laulaja tunnustaa, että Cobainin kuoleman kaltaisten tragedioiden herättämien tunteiden avulla täytyy yrittää laittaa oma elämä oikeaan perspektiiviin. Grohl sanoo, ettei edesmennyttä tähteä pystynyt auttamaan kukaan. Jälkeenpäin onkin vain pyrittävä muistelemaan kaikkia hyviä yhdessä koettuja hetkiä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat