Kuva: AOP

Mike Portnoy palaa Dream Theaterin rumpaliksi

26.10.2023 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Portnoy erosi yhtyeestä vuonna 2010. Nyt hän palaa takaisin.

Tuhansien fanien toiveeseen vastattiin eilen keskiviikkona, kun Dream Theater ilmoitti, että yhtyeen pitkäaikainen rumpali ja perustajajäsen Mike Portnoy palaa takaisin.

Dream Theater astelee seuraavaksi studioon tekemään seuraavaa studioalbumia. 

- Olen todella innoissani, että palaan takaisin kotiin ja yhdistymme jälleen veljieni kanssa. Meillä on niin paljon historiaa, niin paljon muistoja ja niin paljon musiikkia. On mahtavaa luoda uutta musiikkia ja en malta odottaa, että pääsemme kiertueelle, Portnoy muun muassa kommentoi tiedotteessa.

Portnoy erosi perustamastaan Dream Theater -yhtyeestä vuonna 2010, kun hän kiersi Avenged Sevenfoldin kanssa. Tämän jälkeen yhtyeessä rumpalina on toiminut Mike Mangini.

- Ymmärrän Dream Theaterin päätöksen ottaa Portnoy takaisin. Olen kiitollinen, että sain kokea soittamisen näiden ikonisten muusikkojen kanssa ja nautin jokaisesta hetkestä. Voitimme myös Grammyn, mikä oli uskomatonta, Mangini kommentoi ja kiittää lopuksi faneja. 

Dream Theater on myynyt maailmanlaajuisesti yli 15 miljoonaa albumia ja se voitti Grammyn vuonna 2022. Yhtyeen tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Pull Me Under, Another day sekä Panic Attack

Lue myös: Suomalainen metalliyhtye Arion toimi Dream Theaterin lämmittelijänä - nyt keikasta on julkaistu video

Lue myös: Dream Theaterin John Petrucci ja yhtyeen ex-rumpali Mike Portnoy soittavat pian yhdessä - "Iso juttu"

Lähde: Dream Theater

Kilpailut

Uusimmat