Kuva: Riia Ruohomäki

Hyvinkään Rockfestia ei järjestetä ensi kesänä - "Olemme pettyneitä"

02.11.2023 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Taustalla on genren isoimpien pääesiintyjien vaikea saatavuustilanne.

Suomen suurinta rock-festivaali Rockfestia ei järjestetä vuonna 2024.

Tämän taustalla on genren isoimpien pääesiintyjien vaikea saatavuustilanne ensi kesänä. Rockfestin ohjelmatiimi on tehnyt reilusti yli vuoden töitä kootakseen Rockfestin arvoisen ohjelman, mutta valitettavasti 2024 Rockfest-viikonloppuna genren isoimpia nimiä ei ole liikkeellä tai saatavilla, jotta festivaalille olisi saatu kokoon Rockfestin tasoisen tapahtuman arvoinen esiintyjäkattaus.  

- Kahden viime vuoden äärimmäisen onnistuneet ja kiitosta asiakastyytyväisyydessä sekä suitsutusta alan ammattilaisilta, yhteistyökumppaneilta ja artisteilta keränneet toteutuksemme Rockfestistä olivat ladanneet meille ja yleisölle todella suuret odotukset vuoteen 2024. Olemme tietysti pettyneitä, että Rockfestiin ei tulevalle kesälle ole saatavilla genren isoimpia nimiä pääesiintyjiksi. Teimme kaikkemme ja käänsimme kaikki kivet viimeiseen asti, että tapahtuma olisi voitu järjestää. Historiallisen haastavan ohjelmatilanteen vuoksi tapahtumaa ei ensi kesänä voida järjestää. Halusimme kertoa tämän nyt heti ensi tilassa asiakkaillemme, kun päätös oli tehty, kertoo Nelonen Media Liven johtaja Anssi Nevalainen

Rockfest järjestetään taas vuonna 2025 ja festivaalin suunnittelutyö on jo käynnissä. Vuoden 2025 Rockfestista tullaan kertomaan lisää, kun se on ajankohtaista.

Rockfestissä ovat vuosien varrella esiintyneet muun muassa Kiss, Iron Maiden, Pantera, Avenged Sevenfold, Mötley Crüe, Ozzy Osbourne, Slipknot, In Flames, Scorpions ja Def Leppard. 

Lue myös: Rockfest avasi festarikesän ja keräsi lähes 50 000 kävijää

Lue myös: Keikka-arvio: Kiss jätti jäähyväisensä tyylillä

Kilpailut

Uusimmat