Kuva: AOP

Ryan Goslingin esittämä Barbie-hitti sai arvostetun tunnustuksen

15.11.2023 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Gosling esittää Barbie-elokuvassa kappaleen, joka on ollut maailmanlaajuinen menestys. Nyt esitys on huomioitu myös Grammy-ehdokkuudella.

Tänä vuonna julkaistu Barbie-elokuva on ollut valtava menestys. Leffa on takonut teattereissa satoja miljoonia ja se on myös tehnyt ennätyksiä. Esimerkiksi elokuvan ensi-iltaviikonlopun tulos oli ylivoimaisesti paras naisen ohjaamalle elokuvalle kautta aikojen. Barbien on ohjannut Greta Gerwig ja sitä tähdittävät Margot Robbie ja Ryan Gosling.

Barbie-elokuvasta levisi myös useita hittikappaleita, kuten Ryan Goslingin laulama I'm Just Ken. Biisi kerännyt Spotifyssa kymmeniä miljoonia kuunteluja ja ollut valtavasti esillä esimerkiksi Tiktokissa.

I'm Just Ken on saanut nyt arvostetun Grammy-ehdokkuuden. Goslingin esitys on ehdolla Paras kappale visuaalisesta mediassa -kategoriassa.

Samassa kategoriassa palkinnosta taistelevat myös muun muassa Nicki Minajin, Ice Spicen ja Aquan Barbie World sekä Billie Eilishin What Was I Made For?, mitkä myös kuuluvat Barbie-elokuvassa. Myös Rihannan Life Me Up on mukana, mikä kuultiin Black Panther: Wakanda Forever -leffassa. 

Voit kuunnella I'm Just Ken -kappaleen alta. 

Jos julkaisu ei näy, paina tästä.

Lue myös: Margot Robbien ja Ryan Goslingin yhteinen taival ei päättynyt Barbieen - seuraava elokuva tulossa

Lue myös: Barbie-elokuvasta tuttu kappale nousi hitiksi - esittäjänä Ryan Gosling

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat