Kuva: Live Nation

Kansainvälinen supertähti J Balvin saapuu Suomeen

28.11.2023 18:00 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

J Balvin esiintyy Suomessa toukokuussa.

Maailmanlaajuisesti suosittu J Balvin lähtee kansainväliselle kiertueelle, joka ulottuu myös Suomeen.

Keikka järjestetään 16. toukokuuta 2024 Helsingin Jäähallissa. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin jo 1. joulukuuta.

Que Bueno Volver a Verte -kiertue pysähtyy Suomen lisäksi Saksassa, Sveitsissä, Italiassa, Itävallassa, Alankomaissa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Liettuassa, Ranskassa, Belgiassa, Luxemburgissa, Espanjassa, Portugalissa ja Englannissa.

J Balvin kommentoi tuovansa uudelle kiertueelle myös runsaasti uutta musiikkia.

"Latinodiggarit, en malta odottaa, että tapaamme jälleen! Meillä on ollut niin hauskaa yhdessä, että tämä on otettava uusiksi. Olen innoissani päästessäni ensi vuoden kiertueelle täysin uuden show’n ja uuden musiikin kanssa. Meillä on tarjota jotain todella ainutlaatuista, enkä malta odottaa, että pääsen paljastamaan uutta musiikkiani, jonka parissa olemme työskennelleet", J Balvin kommentoi.

Kiertue on jatkoa J Balvinin kesäkiertueelle, jolla hän esiintyi loppuunmyydyille festivaaleille ympäri Eurooppaa sekä Singaporessa ja Australiassa asti. 

Suomessa J Balvin on esiintynyt aiemmin vuoden 2019 Ruisrockissa. 

Kolumbiasta kotoisin oleva J Balvin on maailman 10 eniten striimatuimman artistin joukossa. Hänen mahdollisesti parhaiten tunnettu hittinsä on Mi Gente, jota on striimattu maailmanlaajuisesti useita miljardeja kertoja. Suomessakin single on ylittänyt platinarajan. Kyseisen kappaleen voit kuunnella alta tai täältä.

Lue myös: Bruce Springsteen tulee Suomeen

Kilpailut

Uusimmat