Kuva: Lucas Sene

The final sexshow! Sexmanen kiertue päättyy artistin tähän astisen uran suurimpaan keikkaan

01.12.2023 08:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sexmane nähdään Helsingin Jäähallissa 18. toukokuuta.

Sexmane on yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista, joten ei ole ihme, että hänen ilmiöksi noussut Sexshow-kiertueensa saa arvoinsa päätöksen. The final sexshow tuo nimittäin Sexmanen isompana kuin koskaan Helsingin Jäähallille 18. toukokuuta. 

Hallikeikan julkistamisen lisäksi Sexmane julkaisi tällä viikolla myös kaksi uutta singleä Comeback ja Hallille, tulevaa jäähallikeikkaa juhlistaakseen.

The Final Sexshow on artistin tähänastisten uran suurin keikka ja yhden aikakauden päätös.  

"HALLILLE -huutoihin on nyt vastattu! Keväällä järjestettävä The Final Sexshow tulee olemaan spektaakkeli, joka pitää paikan päällä kokea. Se on meille kaikille tietyn aikakauden päätös. Jäähallin julkaisun kunniaksi julkaisin ”Hallille” singlen, se kiteyttää hyvin fiilikset tällä hetkellä. Nähään hallil, tervetuloa! -Rakkaudella, Max."

Emma Gaalan Vuoden artisti -yleisöäänestyksen murskaäänin voittanut Sexmane, eli Max Sene, on tällä hetkellä yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista. Siilinjärveltä valtakunnalliseksi tähdeksi ampaisseella Senellä on vuoden 2023 aikana ollut samanaikaisesti 18 kappaletta Suomen Spotifyn Top50 -listalla. 

Todellinen läpimurto tapahtui viimeistään 2022 julkaistulla Väärinymmärretty-albumilla, joka asettui albumilistan sijalle 5 ja toi Sexmanelle neljä Emma-ehdokkuutta. Alkuvuonna 2023 julkaistu Sextape II -albumi nousi julkaisuviikonloppunaan koko maailman 5. kuunnelluimmaksi uudeksi albumiksi Spotifyn Top albums Debut Global - listauksessa.

Liput keikalle tulevat myyntiin tiistaina 5. joulukuuta 2023 klo 09.00, osoitteessa www.tiketti.fi/sexshow.

Keikan yhteistyökumppani on SuomiRäp-radio, joka on Voice.fi:n tavoin osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Sexmane teki järkälemäisen hitin yhteistyössä Cheekin kanssa - "Soitin Jarelle ja hän fiilasi sitä ideaa"

Lue myös: 4 Emma Gaalan upeinta asua - ja yksi erityinen verkkarilook

Kilpailut

Uusimmat