Kuva: All Over Press

Spekulaatiot Taylor Swiftin uuden albumin nimen taustasta käyvät kuumina

18.04.2024 16:15 - Nina Turunen / niina.turunen@bauermedia.fi

The Tortured Poets Department on Taylor Swiftin yhdestoista albumi.

Taylor Swiftin, 32, uusi albumi The Tortured Poets Department ilmestyy perjantaina 19. huhtikuuta.

Tähti julkisti uuden albuminsa julkaisun helmikuisessa Grammy-gaalassa. Silloin hänet palkittiin neljättä kertaa parhaan albumin Grammyllä.

Spekulaatiot ja teoriat uuden albumin nimestä käyvät kuumana. Fanit uskovat, että The Tortured Poets Department voi viitata ainakin kahteen asiaan.

Katso kuva levystä alta. Jos linkki ei aukea, voit katsoa kuvan täältä.

Ensimmäinen mahdollisuus on viittaus Taylor Swiftin entiseen poikaystävään Joe Alwyniin, 33. Hänen on kerrottu kuuluvan chattiryhmään nimeltä ”Tortured Man Club”.  Jotkut Taylor Swiftin fanit ovat tulkinneet albumin nimen, kidutettujen runoilijoiden, olevan viittaus Alwynin mainitsemaan kidutettujen miesten kerhoon.

Swift on tunnettu siitä, että hän on tehnyt musiikkia aiemmista eroista inspiroituneena. Uusi albumi on ensimmäinen, jonka hän julkaisee erottuaan Joe Alwynista.  Pariskunnan kuuden vuoden mittainen suhde päättyi keväällä 2023.

Toinen mahdollinen teoria on, että albumi on nimetty Taylor Swiftin syntymävuonna 1989 julkaistun Dead Poets Society -elokuvan mukaan. Oscar-palkittu elokuva kertoo itsensä löytämisestä runouden avulla.

The Tortured Poets Department on Swiftin yhdestoista levy. Edellinen albumi Midnights julkaisiin vuoden 2022 syksyllä ja sitä edeltävät Folklore ja Evermore vuonna 2020.

Lue myös: Taylor Swift teki Grammy-historiaa

Lue myös: Taylor Swift saapuu kiertueelle Eurooppaan

Lue myös: Taylor Swiftin huima saavutus: 100 miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa

Lähde: Time

Kilpailut

Uusimmat