Anna Abreu maailmantähtien joukossa: Aivan mahtavaa!

26.11.2009 07:23 - Eeva Rajala

Anna Abreu iloitsee siitä, että hänen Vinegar-singlensä on otettu niin hyvin vastaan Britanniassa. Kerroimme jo viime viikolla, että kappale pääsi arvostetun musiikkilehden poplistalle.

- Aivan mahtavaa! Kyllä minulta pääsi pieni onnenkiljahdus, kun kuulin uutiset. Ihan mieletön sijoitus maailmantähtien joukossa, Abreu kertoo Ilta-Sanomissa.

Hitti nousi pop-listan sijalle 21 ja jätti taakseen muun muassa Robbie Williamsin. Abreu toppuuttelee puheita maailmanvalloituksesta, sillä nyt ollaan vasta alussa.

Tähti sanoo, että brittiläiset tiskijukat ovat olleet hyvin kiinnostuneita hänen musiikistaan. Eräästä brittilehdestä oli myös kyselty Abreulta, miksi Skandinaviasta tulee niin hyvää popmusiikkia.

- Haluaisin päästä maailmalle näyttämään, että meillä osataan tehdä hyvää pop- ja R&B-musiikkiakin, ettei täällä tehdä vain hevi- ja rockmusiikkia. Nyt pääsisin näyttämään, että popillakin pärjää, Abreu jatkaa.

Ilta-Sanomien mukaan Anna Abreu ei vielä ole sopinut esiintymisiä Britanniaan, mutta haaveissa on lähteä promokiertueelle.

Kuten aiemmin kerroimme, neitokaisen NOW-albumi julkaistaan Britanniassa kohta ja ensi keväänä on tarkoitus julkaista myös hänen uusin levynsä Just a Pretty Face?

Kilpailut

Uusimmat