Jannan ja Junon rakkausbiisi on valmis: Lue kuinka Karkumatkalla-kappale sai alkunsa

27.07.2015 18:45 - Reetta Haverinen

Monet muusikkopariskunnat ovat innostuneet levyttämään yhteisen rakkausbiisin - niin myös suloinen suomalaispari Juno ja Janna Hurmerinta.

Rap-artisti Junon, 28, ja poplaulaja Janna Hurmerinnan, 33 kaunis yhteiskappale Karkumatkalla syntyi varsin kivuttomasti. Sanojen ja riimien luominen ei taatusti ollut pariskunnalle vaikeaa, sillä sydäntä riipivästä rakkaudesta kertovan kappaleen sanoituksista huokuu aito rakkaus ja intohimo, jota pari toisiaan kohtaan tuntee. 

Yhteisen biisin tekeminen oli pyörinyt pariskunnan mielessä jo jonkin aikaa. Juno kertoo, että hänellä oli mielessään jo valmiiksi pari kappaletta, joihin olisi tahtonut rakkaansa laulamaan. Asia ei kuitenkaan edennyt koskaan levytysstudioon asti ja asia vain venyi ja venyi.

- Yksi päivä Janna tuli kotiin ja sanoi, että hänen tuottajallaan voisi olla sulle biitti. Janna sanoi, jos voisin kuunnella sen, että se on todella hyvä, Juno kertoo.

Juno kuunteli biitin ja innostui kirjoittamaan hyvän kuuloiseen musiikkipohjaan riimejä.

- Aloin kirjoittaa räppejä kotona vaivihkaa. Kun sain ne valmiiksi, kysyin Jannalta, että voisiko hän kuunnella mun riimit ja keksiä niihin kertosäkeen, Juno kertoo.

Siten kädenvääntöä ei tullut projektin aikana lainkaan: Janna kirjoitti Junon tekemien räppien rinnalle toimivan kertosäkeen, ja näin kaunis kesäbiisi oli valmis.

Yhteiselo sujuu ongelmitta

Eripuraa ei pariskunnalle näytä ainakaan musiikkiasioista syntyvän, sillä rakastavaiset kertovat Voicelle antamassaan haastattelussa, että heidän musiikkimakunsa on myös melko samanlainen.

- Ei tule riitaa siitä, mitä kuunnellaan autossa, Janna nauraa.

Pariskunta pääsee pian vannomaan toisilleen ikuista rakkautta alttarilla, sillä kyyhkyläisten häitä on tarkoitus tanssia elokuussa. Huhtikuusta asti saman katon alla asuneen muusikkokaksikon yhteinen arki tuntuu sujuvan hyvin. Pariskunta ei ainakaan myönnä, että erimielisyyksiä olisi pahemmin päässyt syntymään siivousvuorojen jakaantumisesta tai arkiaskareiden hoidosta.

Rakastavaiset summaavat, että yhdessä asuminen on ihanaa, sillä yhteinen aika on muutenkin kortilla. Siten on paljon helpompaa, kun oma rakas asuu samassa osoitteessa: kahden kodin välillä risteily ei ainakaan enää syö aikaa pariskunnan yhteisistä vapaahetkistä.

Kuuntele Jannan ja Junon yhteisbiisi alta.

Lue myös: Junon ja Jannan häät vilisevät suomalaistähtiä - häähitaan esittäjäksi pyydetty itse Nopsajalkaa

Kilpailut

Uusimmat