Kuva: AOP

Bruce Dickinson julkaisee muistelmateoksen

11.11.2015 08:31 - Reija Saarinen

Iron Maiden nokkamiehen kirja julkaistaan syksyllä 2017.

Bruce Dickinson tunnetaan Iron Maidenin nokkamiehenä, jonka ääni on tehnyt vaikutuksen moniin. Nyt kultakurkun elämästä saadaan tietää yhä enemmän, sillä herra aikoo julkaista muistelmateoksen syksyllä 2017. Kirja saa myös ääni- ja e-kirjaversiot, jotka näkevät päivänvalon vasta vuonna 2018.

- Oli imartelevaa, että minua lähestyttiin tämän asian tiimoilta. Ja juuri nyt on sopiva hetki menneisyyden avaamiseen, sillä kiertueella minulla on runsaasti aikaa työstää kirjaa, Dickinson toteaa.

Kustantaja Jack Foggin mukaan kirjasta tulee varmasti suunnattoman mielenkiintoinen.

- Ei ole ketään Bucen kaltaista. Hän on kovan luokan rokkari, joka osaa lentää. Sen lisäksi hän on hauska ja lämmin persoona. Hänen kirjastaan tulee erinomainen ja olen iloinen siitä, että saamme toimia sen julkaisijana, mies toteaa.

Dickinsonin elämässä on tapahtunut paljon myös viime vuosina. Hiljattain herra selvisi syövästä. Nyt hän aikoo lentää Boeng 747 koneella bändin 35 maan kiertueen, joka yltää myös Suomeen. Joten selvää on ainakin se, että kirja tulee varmasti sisältämään hauskoja ja mielenkiintoisia tarinoita.

Joten jäämme innolla odottelemaan.


Lähde. NME

Kilpailut

Uusimmat