Kuva: AOP

Donald Trump käyttää Twisted Sisteriä vaalityössään

29.11.2015 21:30 - Mikko Räsänen

Twisted Sisterin legendaarinen hitti on päässyt mukaan Donald Trumpin vaalikampanjaan.

USA:n presidentiksi pyrkivä Donald Trump on suututtanut provosoivilla puheillaan monet. Jotkut muusikot ovat kieltäneet musiikkinsa esittämisen Trumpin vaalikampanjan tilaisuuksissa tai Trumpin mainoksissa. Esimerkiksi R.E.M-yhtyeen Michel Stipe ilmoitti kiellosta julkisesti ja lähetti Trumpille terveisiksi "Go fuck yourself!".

Trumpin vaalitilaisuuksien päätösbiisiksi on nyt päätynyt Twisted Sister -yhtyeen 80-luvun klassikkokappale We're Not Gonna Take It. Sen käyttämistä ei ole kielletty vaan Trump on itse soittanut suoraan Twisted Sisterin keulahahmolle Dee Sniderille ja pyytänyt luvan kappaleen käyttöön.

- Hän soitti ja kysyi, ja minä arvostan sitä. Sanoin hänelle, että emme ole samaa mieltä kaikesta ja joissakin asioissa edustamme täysin eri ääripäitä. Mutta kun aikanaan kirjoitin tuon kappaleen, tein sen nimenomaan kapinabiisiksi ja kappaleeksi siitä, miten taistellaan systeemiä vastaan. Ja jos joku tekee juuri sitä, on se Trump, Snider perustelee sitä, miksi antoi Trumpille luvan kappaleen käyttöön.

Lähde: NME

Lue myös: Maailman erikoisin seksilelu: Donald Trumpin näköinen anustappi

Suosittelemme

Uusimmat