Kuva: Fotolia

Eräs helpotti krapulaa masturboimalla - Iso osa harrastaa omaa kivaa työpaikalla!

21.06.2017 15:45 - Katariina Auvinen

Yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan sekä miehet että naiset masturboivat molemmat yhtä paljon työpaikallaan.

Toimisto työpaikkana voi olla stressaava ja hektinen, joten monet helpottavat omaa oloaan masturboimalla. Tai ainakin näin 39 prosenttia Time out New Yorkin -tutkimukseen osallistuneista toimistotyötä tekevistä ihmisistä väittää. 

Masturbointi tutkitusti helpottaa stressiä ja kohentaa mielialaa. Selkeää eroa siitä, ketkä masturboivat eniten, ei tutkimuksen mukaan ole, vaan molemmat sukupuolet tekevät sitä yhtä paljon. Erityisesti työntekijät myöntävät masturboivansa silloin, jos stressi kasvaa työpaikalla. 

Eräs tutkimukseen osallistuneista henkilöistä kertoi olleensa niin krapulassa yhtenä päivänä töissä, että masturbointi helpotti hänen mielialaa ja paransi työpäivää verrattain hyväksi. Naistyöntekijä kommentoi olevansa vain himokas nainen.

Oman kivan harrastaminen töissä on valtaosassa työpaikoissa hieman kiusallinen aihe, mutta Nottingham Trentin yliopiston psykologian luennoitsija Mark Sergeant on jopa ehdottanut, että työpaikoilla pitäisi jakaa palkinnoksi hyvästä työstä masturbointitaukoja.

Lue myös: Erikoinen masturbointitekniikka sai netin sekaisin - seksiä saippuapalan kanssa 

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat