Kuva: Getty Images

Iggy Azalea julkaisi uuden albumin - juhlisti asiaa paljastavilla alastonkuvilla

03.08.2018 13:45 - Elisa Jalasjoki

Kuvissa artisti poseeraa pelkkä merkkilaukku peittonaan.

Uuden EP-albuminsa Survive The Summer julkaissut australialaisräppäri Iggy Azalea, 28, on valinnut erikoisen - mutta naiselle hyvin tyypillisen tavan juhlistaa saavutustaan. 

Varhain perjantaiaamuna uuden minialbuminsa julkaissut tähti lisäsi nimittäin jälleen tyylilleen uskollisesti erittäin paljastavia otoksia kuvapalvelu Instagramissa. 

Kuvissa Azalea poseeraa tenniskentän reunalla täysin alasti, jalassaan kirkkaanvihreät korot ja vajaa kahden tuhannen euron arvoinen Pradan käsilaukku peittonaan. 

Rohkeat kuvat ovat keränneet lyhyessä ajassa valtaisaa suosiota artistin fanien keskuudessa. Useat seuraajat ovat kommentoineet Azalean ulkonäköä ylisävin sanoin. Muutamia valikoituja kommentteja voit lukea esimerkiksi alta.

"Olet liian upea!"

"Olet maailman kuumin naisartisti"

"Olet roolimallini"

"Näytät täydelliseltä"

Räppärin jakamat seksikkäät otokset pääset katsomaan alta. 

Azalea tunnetaan pitkälti myös ulkonäöstään. Rohkea artisti ei turhia arastele, vaan lisäilee estoitta itsestään hyvin paljastaviakin kuvia. Mautonta vai ei, sen päättää jokainen itse. 

Tuore minialbumi pitää sisällään kuusi uutta kappaletta. Myös muun muassa Azalean sekä räppäri Tygan hittikappale Kream, on mukana albumilla. 

Kappaleen pääset kuuntelemaan alta. 

Lue myös: Nyt on kuumaa! Iggy Azalean rohkeat bikinikuvat sekoittivat somen: "Uskomaton vartalo"

Kilpailut

Uusimmat