Kuva: Kuvakaappaus/Youtube

Microsoftin lentosimulaattorissa outo ilmiö: Pelaajat kerääntyivät seksuaalirikollisen saarelle

20.08.2020 21:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Pelaajat ovat suunnanneet viime vuonna kuolleen seksuaalirikoksista tuomitun liikemiehen Jeffrey Epsteinin yksityissaarelle.

Hiljattain julkaistu Microsoft Flight Simulator antaa pelaajille mahdollisuuden lentää minne tahansa maailmassa. Peli hyödyntää satelliittikuvia peligrafiikoissa, joten maapallon jokainen kolkka on pelaajien saavutettavissa.

Samalla pelissä on huomattu erikoinen ilmiö. Seksuaalirikoksista tuomitun liikemiehen Jeffrey Epsteinin yksityissaari on herättänyt pelaajien mielenkiinnon. Netissä leviää ohjeita, joiden avulla pelaajat löytävät viime vuonna tutkintavankeudessa kuolleen miehen salatulle saarelle.

Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI teki viime vuonna kotietsinnän saarelle. On kuitenkin epäselvää, mitä pelaajat toivovat löytävänsä saarelta, sillä Independentin mukaan saarella sijaitseva Epsteinin huvilaa ei ole simuloitu pelissä tarkasti.

Pelitoimittaja Rod Breslau julkaisi Twitterissä päivityksen, joka näyttää tungoksen saarella.

"Ihmiset kerääntyvät Epsteinin saarelle Microsoft Flight Simulatorissa ja selvittävät tapauksen itse", hän kirjoitti kuvan ohessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: PlayStation-peli joutui rasismikohun keskelle - vihollishahmojen ulkonäköä muutetaan

Lue myös: Semiahdistavaa kuumottelua - Arvostelussa: Resident Evil 3 Remake (PC)

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat