Kuva: Playstation/D&D/Wizards of the Coast

Suosittu roolipeli saa tv-sarjan – Red Notice -ohjaaja kiinnitetty projektiin

05.02.2022 22:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Dungeons & Dragons on maailman yksi tunnetuimmista roolipeleistä.

Maailmanluokan fantasiaroolipeli ja suuren fanikunnan kerännyt Dungeons & Dragons on saamassa itselleen live-action tv-sarjan. Projektin suunnittelu on jo käynnistetty ja projektiin on kiinnitetty Netflixin suositun elokuvan Red Notice ohjaaja Rawson Marshall Thurber.

Thurber aikoo käsikirjoittaa ja ohjata sarjan pilotti-version, vaikka projektin painopisteestä ei ole vielä edes varmuutta.

Pelin nykyinen julkaisija on Hasbron omistama yhdysvaltalainen Wizards of the Coast, jonka viimeisin kommentti Polygon-medialle oli, että tuleva ohjelma saattaa mukauttaa tarinaa entisestä mustasta haltijavartijasta, Drizzt DoÚrdenista. Kyseinen hahmo esiintyi Forgotten Realms -romaaneissa päähenkilönä. Mitään varmistusta tälle Wizards of the Coast ei ole kuitenkaan vielä antanut.

Voisiko tämän kaltaisia kohtauksia olla odotettavissa tulevassa tv-sarjassa? (kuva: Playstation/D&D/Wizards of the Coast)

Aiemmat elokuvat kummittelevat

D&D:stä on jo tehty aiemmin kolme elokuvaa, jotka ovat luoneet monille faneille enemmän pettymystä kuin elokuvanautintoa. Tämä ei kuitenkaan ole laskenut Wizards of the Coastin kunnianhimoa tuoda D&D menestyksekkäästi valkokankaalle.

D&D:tä pidetään ensimmäisenä roolipelinä ja se onkin säilyttänyt johtavan markkina-asemansa läpi vuosikymmenien. Peli on suosionsa myötä synnyttänyt lukuisia fantasia-aiheisia oheistuotteita kuten lehtiä, tietokonepelejä sekä kirjoja. Esimerkiksi viime vuonna julkaistiin D&D-maailmaan perustuva videopeli Dungeons & Dragons: Dark Alliance.

Voit katsoa kyseisen pelin elokuvallisen trailerin alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa trailerin täältä.

Lue myös: Palkittu toimintapeli saa elokuvan – Sonic The Hedgehog -elokuvan sovittajat kiinnitetty projektiin

Lue myös: Netflix julkaisee erikoisesta menestyspelistä animaatiosarjan - trailerilla valtava suosio

Lähteet: PcGamer, Polygon

Kilpailut

Uusimmat