Kuva: Youtube/EA/Hazelight Studios

Palkittu toimintapeli saa elokuvan – Sonic The Hedgehog -elokuvan sovittajat kiinnitetty projektiin

02.02.2022 17:15 - Riia Frost

It Takes Two -videopelille on kehitteillä elokuva.

Vuoden videopeli 2021 -palkinnon saanut It Takes Two -pelille suunnitellaan tv- ja elokuvasovitusta. Peli saa elokuvasuunnitteluun tuekseen dj2 Entertainmentin, jonka viimeisin sovitus on Sonic The Hedgehog -elokuva. Vaikka projekti on vasta alussa, Sonic The Hedgehog -elokuvan kirjoittajien Pat Caseyn ja Josh Millerin uskotaan olevan tulevan It Takes Two -elokuvan sovituksessa mukana.

Elokuvaan ei ole vielä toistaiseksi kiinnitetty mitään elokuvastudiota tai verkkoa, mutta lähteiden mukaan projekti on tällä hetkellä monen osapuolen tarjouskilpailun kohteena.

Pelin on tuottanut ruotsalainen Hazelight Studio, joka keskittyy yksinomaan kahden pelaajan koettavaksi suunniteltuihin tarinavetoisiin pelikokemuksiin. Pelin ohjaaja ja kyseisen peliyhtiön perustaja Josef Fares kertoi Variety-medialle, että It Takes Two -pelillä on iso potentiaali elokuvamarkkinoilla.

- Koska pelissä on vahva kerronta hulluilla hahmoilla sekä yhtä hulluilla yhteistyöhetkillä, sillä on valtava potentiaali elokuvaan tai televisioon sopeutumiseen, Fares toteaa.

Videopelien sovittamisesta elokuvaan erikoistunut yritys dj2 Entertainment kommentoi heidän olevan innoissaan tästä elokuvaprojektista.

- Emme malta odottaa, että tuomme nämä hahmot ja tämän maailman eloon suurelle ja pienelle valkokankaalle, dj2 Entertainment tiedottaa.

Päähenkilöiltä Maylta ja Codylta kuullaan pelin aikana napakoita kommentteja toisilleen. (kuva: Youtube/EA/Hazelight Studios)

Pelissä rankka teema

Peli tunnetaan laajasta pelimekaniikasta sekä vahvasta kaksinpelipohjastaan. Toimintaseikkailupeli on kuitenkin samalla romanttinen komedia. Päähenkilöinä toimivat avioeroa harkitseva pariskunta May ja Cody, joiden ala-asteikäinen tytär yrittää estää perheensä hajoamisen loitsimalla vanhemmistaan eläviä nukkeja. Täten tämä toisiinsa kyllästynyt pariskunta joutuu kutistuneina taistelemaan yhdessä saadakseen ihmiskehonsa takaisin. Rankasta teemastaan huolimatta peliä on kevennetty lämminhenkisellä huumorilla.

Peli on saatavilla PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S -pelikonsoleille sekä PC:lle.

Pelin trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: The Sims 4 -pelistä on tulossa sukupuolineutraali - yksi asia hankaloittaa projektia

Lue myös: Netflix julkaisee erikoisesta menestyspelistä animaatiosarjan - trailerilla valtava suosio

Lähteet: Screenrant, Variety

Kilpailut

Uusimmat