Kuva: Senja Rapila

Suosikkijuontaja on kolmen lapsen isä - "Parisuhde on kestävyyslaji, kun se muuttuu perhe-elämäksi"

10.11.2019 13:15 - Lauri Kujanpää

Ville Kinaret toimii Radio SuomiRock -kanavan aamujuontajana.

Radio SuomiRock -kanavan aamujuontaja Ville Kinaret, 36, on kolmen lapsen isä. Mies kertoi Sadun Sunnuntaivieras -ohjelman haastattelussa juontaja Satu Kotoselle, että kotona on melkoinen meteli aina päällä.

- Voisi sanoa, että kotona on jatkuva sirkus päällä. Meillä on aika paljon meteliä, niin kuin varmasti jokaisella suuremmalla perheellä, ja koko ajan tapahtuu jotain. Jotenkin sitä kaaosta täytyy kuitenkin hallita.

Kinaret myöntää, että se koettelee parisuhdetta, kun kaikki aika menee lapsien kasvattamiseen.

 - Onhan se koetinkivi parisuhteelle, kun on näin paljon perhettä. Kun vaimoni jäi kotiin lasten kanssa, niin silloin ehti olemaan yhdessäkin. Nyt taas, kun vaimo on palannut työelämään, niin sitä aikaa ei aina löydy. Varsinkin, kun teemme molemmat töitä eri aikoina.

Kinaretin mielestä parisuhde on kestävyyslaji.

- Parisuhde on kestävyyslaji, varsinkin kun se muuttuu perhe-elämäksi. Siinä täytyy tajuta se, että esimerkiksi makuuhuoneessa voi olla hiljaisempaa. Lapset vievät kaiken ajan, ja sitten jos yritetään saada jotain omaa aikaa esimerkiksi illasta, niin silloin joku lapsista ei tietenkään nuku tai muuta vastaavaa. Se vaatii välillä tietynlaista elämänsietokykyä.

Kun perhettä on siunaantunut runsaasti, pitää Kinaret romanttisena tekona sitä, että tehdään jotain hyvin arkista, joka auttaa toista osapuolta.

- Miehen tietenkin pitää olla romanttinen, mutta sen pitää näkyä perhe-elämässä muutenkin kuin kukkalähetyksinä. Esimerkiksi se, että pesee pyykkiä tai siivoaa, nousee paljon tärkeämmäksi. Minulla on tässä vielä petrattavaa, sillä vaimoni on selvästi pärempi näissä jutuissa, Kinaret nauraa.

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai suoraan RadioPlay-sovelluksen kautta.

Voice.fi, Iskelmä ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Radiojuontaja paljastaa salaisen harrastuksensa hulvattomassa dokumentissa - katso video

Lue myös: Suomalaisjuontaja jakoi kuvan vuosien takaa: Traagista, että vaimo meni naimisiin tuon jätkän kanssa

Kilpailut

Uusimmat