Kuva: Senja Rapila

Suomalaisjuontaja jakoi kuvan vuosien takaa: Traagista, että vaimo meni naimisiin tuon jätkän kanssa

21.09.2018 09:45 - Reija Saarinen

Kuvassa nykyään kalju mies nähdään pitkässä tukassa.

Radio SuomiRockin aamuissa juontajana toimiva Ville Kinaret jakoi Instagramissa kuvan vuosien takaa. Kyseisessä otoksessa nähdään nuori Kinaret, jonka look on melkoi lailla erilainen kuin kahden lapsen isällä nykyään.

Mustavalkoisessa otoksessa nähdään pitkähiuksinen nuorukainen, joka pitelee tupakkaa suupielessään. Silmät on meikattu mustiksi ja päällä on jakku.

"Nuori Ville. Jos onki espoolaisittain keskiluokkaistuessa kulut noussut, niin tupakassa ja meikeissä on säästetty" hän kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kinaretin mukaan kuva ajoittuu aikaan, jolloin hän oli 20-24-vuotias. Tuolloin hän eli omien sanojensa mukaan pahinta emoaikaa ja soitti samalla Deep Insight -yhtyeessä.

- Tässä lähinnä traagista on se, että vaimo meni naimisiin tuon näköisen jätkän kanssa. Pitkätukkainen, laiha, meikkaava ja siloposki. Nyt sillä on kalju, parrakas ja luojan kiitos, meikitön tankki, Kinaret nauraa.

- Jos tässä faijaantuneena ja espoolaisesti keskiluokkaistuneena onki kulurakenne noussut, niin shampoossa, tupakissa ja meikeissä säästyy!

Kuvan pääset katsomaan alta.

Lue myös: Ville, 34, poseerasi vuosia sitten kuvassa - leviää nyt meeminä Facebookissa

Radio SuomiRock ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat