Kuva: Shutterstock

Suomalainen Diana on käynyt lukuisissa kauneusoperaatioissa - kertoo nyt, mikä pelotti eniten

25.03.2020 20:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Diana teetti ensimmäisen plastiikkakirurgisen operaationsa 1990-luvun puolivälissä.

46-vuotias Diana kertoo Teemu "Pastori" Potapoffin tuoreessa Addiktit-podcastissa elämästään sekä erilaisista plastiikkakirurgisista toimenpiteistä, joita hän on elämänsä aikana käynyt läpi. 

Ensimmäisen operaationsa Diana teetti itselleen 1990-luvun puolivälissä ollessaan hieman yli 20-vuotias. Tuolloin hän kävi Tallinnassa suurentamassa rintansa. Vuosien kuluessa operaatioita on kertynyt kaikkiaan reilu parikymmentä. Niistä osa on onnistunut, osa epäonnistunut, kuten Dianan toinen rintaleikkaus. 

- Rinnat on nyt leikattu kaikkiaan neljä kertaa. Niistä yksi oli virhe, koska menin suomalaiselle kirurgille Westendin klinikalle ja tavoitteena oli saada isommat rinnat. Hän kuitenkin teki rinnat, jotka olivat eri tasolla. Sen lisäksi ne myös tulehtuivat. Hän pilasi myös monet muut rinnat ja menetti myös lääkärinoikeudet. Nyt vuosien jälkeen hän on taas palannut eräälle klinikalle ja sieltä yksi potilas otti minuun yhteyttä, koska kyseinen kirurgi pilasi hänen yläluomensa. Tällä hetkellä hän siis tekee leikkauksia valvotuissa olosuhteissa, Diana kertoo.

Rintojen lisäksi myös Dianan kasvoja on muokattu. Hänen otsaansa on asennettu titanium-levyä. Keskikasvoja on kohotettu ja nenää muokattu. Sen lisäksi on tehty rasvaimua ympäri kehoa sekä kohotettu peppua. 

- Rahaa kaikkeen leikkauksiin on mennyt. Varmasti sillä rahalla olisin saanut ihan kivan asunnon Helsingin keskustasta, hän pohtii.

Silti rahan menetys ei ole koskaan harmittanut. Hän on halunnut muokata kehoaan, vaikka joskus leikkaukset ovat myös pelottaneet. 

- Kaikkein eniten jännitti otsaoperaatio Thaimaassa. Minulla meinasi mennä taju siinä leikkauspöydällä ihan pelkästään siitä jännityksestä. Tiesin, että kohta otsanahka on rullalla suun ja nenän päällä. Ajattelin, että nousenkohan tästä enää, hän kertoo Potapoffille. 

Toisen pelottavan hetken Diana kertoo kokeneensa Meksikossa. Siellä hän heräsi peppuoperaation jälkeen ja tajusi, ettei voi liikuttaa jalkojaan. Hän pelkäsi halvaantuneensa ja soitti peloissaan äidilleen. 

Lopulta hän sai kuulla, että hänen selkäänsä oli pistetty epiduraalia, jotta hänen kipunsa pysyisivät kurissa. Silti hetki on jäänyt Dianan mieleen. 

 - Kun Meksikossa makasin leikkauksen jälkeen sängyllä ja pelkäsin, että nyt olen halvaantunut ja tulen pyörätuolilla takaisin Suomeen, se oli pelottavaa. Toivuin siitä, mutta kaksi viikkoa meksikolaisessa hotellissa vaipat jalassa oli kokemus, jonka aikana ajattelin, että kohta sekoan. 

Ikävä kyllä uusi takapuoli tuotti kuitenkin pettymyksen.

- Kudos eritti peppuun nestettä ja sitä tyhjennettiin varmaan sellaiset 10 kertaa. Sen pallukan kanssa oli todella epämukavaa liikkua, joten päätin poistattaa implantit. 

Vaikka lopputulos ei tällä hetkellä ole toivotunlainen, ei Diana ole menettänyt huumorintajuaan.

- Kyllä minulla on nyt huumoria siihen. Nyt mulla on 80-vuotiaan mummon peppu, mutta sekään ei haittaa, hän nauraa. 

Koko Dianan haastattelun pääset kuuntelemaan alta.

Lue myös: Stefanie, 19, kokeili täyteaineita ensimmäisen kerran 13-vuotiaana - tavoittelee Barbien ulkonäköä

Lue myös: Rachel, 48, on käynyt läpi 150 kauneusleikkausta: "Haluan olla maailman kuuluisin Barbie"

Kilpailut

Uusimmat