Kuva: Shutterstock

'Feikkasin orgasmin yli seitsemän vuotta' - Suomalaiset tunnustavat salaisuuksiaan podcastissa

16.04.2021 10:15 - Emmi Moilanen / emmi.moilanen@bauermedia.fi

Tunnustuksia osa 2. on täällä! Kulju X Saarinen -podcastissa kuullaan tällä viikolla kuulijoiden tarinoita mitä erilaisimmista tunnustuksista.

Kulju X Saarinen -podcastin tuoreen jakson teema palaa siihen, mistä Rosanna Kuljun ja Niko Saarisen yhteinen podcast-taival alkoi; tunnustuksia osa 2. on täällä! Heti jakson ensimmäinen ääniviesti jättää juontajakaksikon hämmennyksen valtaan ja täyteen kysymyksiä.

"Tiedän, että vannoin, etten tehnyt sitä mutta nyt on kyllä ihan pakko myöntää, että kyllä minä oikeasti pussasin sitä siellä parvekkeella."

- Ketä se pussasi, Niko huudahtaa.

- Ketä pussasit, ja kenelle kerroit tän? Ja kenelle lupasit, että et kertonut että kerroit, Rosanna jatkaa ihmettelyä.

- Niin ja oliko tämä joku paha juttu, että on ollut jotkut kotibileet ja on pussannut bestiksen poikkista, Niko maalailee mahdollisia skenaarioita.

Jaksossa kuullaan runsaasti myös kuulijoiden muita tunnustuksia aina lottovoittohuijauksesta korvavaikkuun.

Korvavaikku kiinnostaa

”Tämä on ehkä vähän ällöttävää, mutta rakastan kaivaa ihmisten korvia, tai siis pumpulipuikolla korvavaikkua. Mitä enemmän sitä vaikkua, sen parempi. Harmittaa, kun putsaan omia korvia niin paljon, ettei minulta tule vaikkua. Joten joudun putsata muiden korvia ja ainoastaan harvat ja valitut antavat minun tämän tehdä.”

Omantunnon kolkutus on viedä yöunet

"Olin pieni siihen aikaan, kun oli puhelinluettelot. Ystäväni kanssa etsittiin ihan randomilla ihmisten numeroita, soitettiin niihin ja sanottiin, ”hei onneksi olkoon, olette voittaneet lotossa.” Jotkut oikeasti uskoivat meitä.

Minulla on ollut tästä joskus niin paha mieli, etten ole meinannut saada yöllä unta. Tuntuu oikeasti tosi pahalta, että olemme soitelleet ja sanoneet, että olette voittaneet lotossa. Jotkut olivat tosi, tosi innoissaan siitä ja muistan, kun joku alkoi kiljua onnesta, että ”mitä ihmettä, oikeasti, kiitos.” Ihan hirveää, toivottavasti saan anteeksi, kun tunnustin tämän."

Orgasmien teeskentely yli seitsemän vuoden ajan

"Olin eksän kanssa seitsemän ja puoli vuotta yhdessä. Useista keskusteluista, neuvomisesta ja ohjaamisesta huolimatta teeskentelin joka ainoan orgasmin, jotta vältyin siltä, että hän oikeasti itkee seksin jälkeen huonommuuttansa. Sellainen seitsemän ja puoli vuotta oli mutta onneksi hän on nykyään eksä."

Voit kuunnella Kulju X Saarinen -podcastin tuoreen jakson ja lisää tunnustuksia täältä.

Lue myös: Rosanna Kulju muistelee hetkeä, jolloin joutui poliisien pysäyttämäksi - reaktio yllätti virkavallan

Lue myös: Niko Saarinen ei halua enää provosoida tietoisesti: 'Nykyään on ihan okei, jos en herätä tunteita'

Voice.fi ja PodPlay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat