Rosanna Kulju muistelee hetkeä, jolloin joutui poliisien pysäyttämäksi - reaktio yllätti virkavallan

28.12.2020 08:15 - Emmi Moilanen / emmi.moilanen@bauermedia.fi

Kulju X Saarinen -podcastissa Rosanna Kulju kertoo poliisien pysäyttäneen hänet "pillit päällä."

Rosanna Kulju ja Niko Saarinen korkkaavat skumpan Kulju X Saarinen -podcastin tuoreessa jaksossa. Juhlajuoma on valittu jakson teeman mukaisesti, sillä kaksikko käy läpi kuulijoidensa ikimuistoisimpia kännitarinoita.

- Toisinaan ihmettelen, että miten te annatte luvan näiden julkaisuun, Saarinen nauraa heti jakson alussa.

Ensimmäisessä kuulijatarinassa kerrataan laivamuistoa.

”Oltiin koulun risteilyllä ja siellä oli Juno esiintymässä. Olin hävittänyt kaikki kaverini ja fiksuna tyttönä ajattelin, että jos kiipeän tuonne lavalle, niin kyllähän he näkevät minut siitä, että kyllähän he täällä keikalla ovat. Kiipesin sinne ja ei siinä hirveän kauaa ehtinyt olemaan, kun joku turvamies osoitti sieltä sivusta, että tulepas pois sieltä. Ihan kiltisti kyllä lähdin, kavereita ei löytynyt, he eivät vissiin olleetkaan keikalla tai eivät olleet nähneet minua. Seuraavana aamuna sitten kuulin laivan käytävällä, kun jotkut puhuivat: ”näitkö sen hullun muijan, joka hyppäsi sinne lavalle.”

- Toihan on fiksua, Kulju päivittelee nauraen.

- Tarinallahan oli oikeasti onnellinen loppu, kun ajattelin, että hän olisi joutunut laivaputkaan, Saarinen toteaa.

Saarisen sanojen myötä Kulju intoutuu pian muistelemaan hetkeä, kun joutui itse poliisien pysäyttämäksi.

- Olin ensimmäistä kertaa poliisiauton kyydissä viime jouluna, kun ajoin kotiin äidilleni ja isälleni jouluksi, ja ajoin ”vähän” ylinopeutta tuossa Jyväskylän kohdalla. Se oli ensimmäinen kerta ikinä, kun poliisit ovat pysäyttäneet minut ja kun olen ollut poliisiauton kyydissä.

Kulju muistelee poliisien pysäyttäneen hänet "pillit päällä."

- Olin ihan apua, apua. Panikoin ja minulle tulee hiki, kun näen liikenteessäkin kytät. He olivat, että tulepa nyt tänne autoon istumaan, ja istun siihen takapenkille. Heillä oli kaikkia jännittäviä laitteita siellä etupenkillä ja minähän menin siihen keskipenkille istumaan; ”mitä tapahtuu jos painaa tuosta, mitä tapahtuu jos painaa tuosta?” Ne poliisit olivat, että mene nyt vain istumaan omalle paikallesi sinne sivuun. Istuin siellä, he kysyivät kaikkea ja myönsin kaiken.

- Joo kyllä, ajoin liian nopeasti, hyväksyn tämän. Kyllä, kyllä, maksan laskun heti kun pysähdyn. He olivat, että eivät ole tavanneet ikinä ketään, joka olisi niin innoissaan siitä, että pääsee poliisiauton kyytiin, Kulju nauraa.

Voit kuunnella uuden Kulju X Saarinen -jakson kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös: Niko Saarinen antoi ystävälleen joululahjan, joka meni aivan pieleen: 'Hän avasi sen porukoillaan'

Lue myös: Niko Saarinen paljastaa podcastissa, miten siistii karvoituksensa: Saa Rosanna Kuljun hämmentymään

Voice.fi ja PodPlay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat