Kuva: AOP / Kimmo Brandt

Renny Harlin haaveilee perheenlisäyksestä Johanna-vaimon kanssa: "Se on korkeamman voiman käsissä"

01.01.2022 13:15 - Iiro Myllymäki

Renny ja Johanna Harlinin elämästä on kuvattu omaa tosi-tv-sarjaa.

Elokuvaohjaaja Renny Harlin, 62, meni viime kesänä naimisiin Johanna-rakkaansa, 27, kanssa, ja hulppeita häitä juhlittiin puolestaan syyskuussa St. Tropezissa. Harlin puhuu kauniisti parin rakkaudesta Sadun sunnuntaivieras -podcastissa.

- Olen löytänyt ihmisen, jota rakastan, jonka kanssa haluan jakaa kaiken ja jolle haluan antaa kaiken ja perustaa perheen, Harlin sanoo.

Renny Harlinilla on ennestään 23-vuotias Luukas-poika lyhyestä suhteesta entisen assistenttinsa Tiffany Bownen kanssa. Nyt Harlin kokee olevansa kypsempi ja parempi olemaan isä kuin koskaan aiemmin.

- Tietenkin se on meidän unelmamme Johanna-vaimon kanssa, että voisimme saada lapsia ja perustaa perheen. Se on ollut rukouksissani koko elämän, että se toteutuisi jonain päivänä. Nyt olen löytänyt sen ihmisen, ja se on uskomaton ja ihana tunne. Nyt se on korkeamman voiman käsissä, milloin voimme toteuttaa nämä haaveet lasten saamisesta, Harlin sanoo Satu Kotosen haastattelussa.

Renny ja Johanna Harlin kohtasivat toisensa Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksissa. Johanna näytteli Rennyn ohjaamassa elokuvassa, ja ajan myötä työsuhde muuttui romanttiseksi suhteeksi. Ennen elokuvauraansa Johanna Harlin oli työskennellyt luokanopettajana.

Pariskunnan elämästä on kuvattu kesällä ja syksyllä tosi-tv-sarjaa The Harlins. Renny Harlin kertoo Sadun sunnuntaivieras -haastattelussa, että häntä on pyydetty vuosien varrella moniin tosi-tv-ohjelmiin mukaan, mutta hän on aina kieltäytynyt.

- Olen aina ajatellut, ettei minulla ole syytä tai aikaa tehdä sellaista. Kun puhuin Johannan kanssa tästä, tulimme siihen tulokseen, että jos ei nyt, niin milloin. On suuri kunnia, että joku haluaa tehdä meistä ohjelman ja voimme taltioida elämäämme. Mikä etuoikeus, että tämä taltioidaan ja tämä on lastemme ja lastenlastemme katsottavissa, Harlin kertoo.

The Harlins -sarja nähdään myöhemmin MTV-palvelussa.

Koko haastattelun pääset kuuntelemaan tästä linkistä.

Lue myös: Renny Harlin paljastaa MTV:lle, mitä asiaa katuu elämässään eniten - "Usko järkkyi pahasti"

Lue myös: Renny Harlin kuvailee Johannaa elämänsä naiseksi - "Olin jo luovuttanut unelman, että voisi olla perhe"

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat